News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Joselu: «Το σημαντικό είναι να’μαι εδώ, το νούμερο είναι δευτερεύον»

Τρίτη 20 Ιουνίου 2023

Ο επιθετικός θα φορά τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης με το νούμερο 14 στην πλάτη, ένα ασυνήθιστο νούμερο για τη θέση του


Ο Χοσέλου Μάτο έχει παρουσιαστεί ως η τέταρτη μεταγραφή της Ρεάλ Μαδρίτης στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι. Μια παρουσίαση στην οποία ο φορ έκανε έχει προσπαθήσει να ξεκαθαρίσει πόσο συναρπαστική είναι αυτή η επιστροφή. Ωστόσο, μεγάλο μέρος της προσοχής έχει τραβήξει το νούμερο που θα φοράει ο gallego σ’αυτό το νέο στάδιο. Ο Joselu αφήνει το συνηθισμένο του 9 για να πάρει το 14.

«Το σημαντικό είναι να’μαι εδώ, ο αριθμός είναι το λιγότερο», είπε ο 33χρονος επιθετικός. «Στο τέλος πιστεύω ότι κάθε νούμερο είναι σημαντικό και είμαι περήφανος να φοράω οποιοδήποτε νούμερο, πιστεύω ότι τώρα αυτό για μένα είναι δευτερεύον. Το 9 το απόλαυσα στην Castilla, αλλά το να’χω ένα νούμερο ανάμεσα στους 25 καλύτερους παίκτες του κόσμου είναι ήδη απίστευτο».

Στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης, το 9 δεν ήταν ποτέ ελεύθερο και θα’ταν τρομερά εντυπωσιακό αν παρέμενε ελεύθερο για τη σεζόν 23-24. Κάτι που υπονοεί ή δίνει στοιχεία για τις προθέσεις του συλλόγου να το καλύψει με έναν ποδοσφαιριστή που αναμένεται να’ρθει. Ή, τουλάχιστον, με κάποιον απ’τους ήδη παρόντες στο ρόστερ.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.