News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Έτοιμη η ανανέωση του Ceballos

Τετάρτη 21 Ιουνίου 2023

Του Santiago Siguero

Ο μέσος είναι πολύ κοντά στην ανανέωση με τη Ρεάλ Μαδρίτης, μ’ένα συμβόλαιο μέχρι το 2027


Ο Ντάνι Θεμπάγιος βρίσκεται πολύ κοντά στην ανανέωση του συμβολαίου του με τη Ρεάλ Μαδρίτης, που λήγει στις 30 Ιουνίου. Στον δεσμό απομένουν μόνο 10 μέρες, αλλά όλα δείχνουν την παραμονή του μέσου στον λευκό σύλλογο, με τον οποίο θα παρέμενε συνδεδεμένος μέχρι το 2027.

Οι διαπραγματεύσεις για την ανανέωση του Ceballos έχουν περάσει από κάθε είδους στιγμές τους τελευταίους μήνες. Η αποχώρησή του απ’τον σύλλογο φαινόταν σίγουρη στο πρώτο μισό της σεζόν, αλλά στη συνέχεια ήρθαν ευκαιρίες για τον Ανδαλουσιανό, ο οποίος κατάφερε να τις εκμεταλλευτεί και να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Carlo Ancelotti και του διοικητικού συμβουλίου. Μια αλλαγή κατάστασης που πρόκειται να υλοποιηθεί με μια επέκταση συμβολαίου.

Πρόκειται για μια γενναία απόφαση του Ceballos, ο οποίος πιστεύει ότι μπορεί να συνεχίσει να’ναι σημαντικός για τη Μαδρίτη παρά την αναμενόμενη παραμονή του Λούκα Μόντριτς, του οποίου το συμβόλαιο λήγει επίσης αυτή τη σεζόν, και, κυρίως, την άφιξη στο λευκό club του Jude Bellingham. Μια προσθήκη που αυξάνει τον ανταγωνισμό σε μια μεσαία γραμμή που έχει περισσότερους παίκτες βαρύτητας, όπως ο σήμερα ανανεωμένος Kroos, ο καθιερωμένος Fede Valverde ή οι αναδυόμενοι Camavinga και Tchouaméni.

Η Ρεάλ Μαδρίτης επικεντρώνεται πλέον στις ανανεώσεις μετά τον καταρράκτη των μεταγραφών που έντυσαν στα λευκά τους Φραν Γκαρθία, Μπραίμ, Μπέλιγχαμ και Χοσέλου. Σήμερα το πρωί ανακοινώθηκε και επίσημα η παραμονή του Κρος και τις επόμενες μέρες αναμένονται περισσότερες ανακοινώσεις, όπως αυτή του ίδιου του Ceballos, του Modric ή του Nacho, την οποία επιβεβαίωσε ανεπίσημα ο ίδιος την περασμένη βδομάδα.

Ο λευκός σύλλογος συνεχίζει να διαμορφώνει το ρόστερ του για τη νέα σεζόν, α[‘το οποίο έχουν συμβεί ήδη τέσσερις αποχωρήσεις: Μπενζεμά, Ασένσιο, Αζάρ και Μαριάνο.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.