News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Μαδρίτη κλείνει την αγορά

Τετάρτη 21 Ιουνίου 2023

Του Joaquín Maroto

Δεν θα υπάρξουν άλλες μεταγραφές. Η προσπάθεια έχει γίνει με τον Bellingham και αυτή τη σεζόν δεν θα επαναληφθεί με κανέναν άλλον εκτός και αν τα αποτελέσματα της προετοιμασίας είναι καταστροφικά.


Η Ρεάλ Μαδρίτης 2023-24 θα κλείσει με τον Joselu, εκτός από λόγους ανωτέρας βίας ή αδιαμφισβήτητης ευκαιρίας στην αγορά. Ο σύλλογος δεν θέλει να ξηλωθεί και θεωρεί ότι το ρόστερ είναι δύσκολο να βελτιωθεί σε μια λογική τιμή που να μην θέτει σε κίνδυνο την καρδιά του ταμείου της. Μετά τις ενσωματώσεις των Fran García, Brahim, Bellingham και Joselu, οι μεταγραφές θεωρούνται τελειωμένες. Ο Αντσελότι θα εναλλάσσει το 4-4-2 και το 4-3-3, με τον Βινίσιους στην αριστερή πτέρυγα, τον Ροντρίγκο ως ψευτοεννιάρι και τον Χοσέλου (4-3-3) σε πολλά παιχνίδια, ειδικά στο νέο Μπερναμπέου.

Η Μαδρίτη πιστεύει ότι καλύτεροι παίκτες απ’τους τωρινούς δεν μπορούν να’ρθούν, τουλάχιστον με ποσά που δεν υπονομεύουν την οικονομική ισορροπία της οντότητας. Η προσπάθεια έγινε με τον Bellingham κι αυτή τη σεζόν δεν θα επαναληφθεί με κανέναν άλλον, εκτός εάν τα αποτελέσματα της προετοιμασίας είναι καταστροφικά και δείξουν την επιτακτική ανάγκη να αγοράσουν γκολ. Για αυτήν την απομακρυσμένη δυνατότητα έχει μείνει ελεύθερος ο αριθμός '9'. Προς το παρόν επιστρέφουμε στις εποχές του ενός Galáctico ανά σεζόν. Στην φετινή έχει υπάρξει ο Bellingham. Δεν θα υπάρξει άλλος αυτό το καλοκαίρι, εκτός κι αν υπάρξει κάποια τιμή ευκαιρίας. Ούτε ο Κέιν, ούτε κανένας, εκτός κι αν έρθει ένας killer σε τιμή ευκαιρίας, κάτι που είναι απίθανο.


Το επόμενο καλοκαίρι ο Florentino θα προσπαθήσει ξανά να ενισχύσει την ομάδα όπου αποδειχθεί ότι είναι απαραίτητο. Λογικά, ο στόχος του Μπαπέ εξακολουθεί να ισχύει, αλλά για το 2024 κι αν εκπληρωθούν δύο προϋποθέσεις: να έρθει ελεύθερος (χωρίς μπόνους υπογραφής) και να δηλώσει δημόσια την επιθυμία του να υπογράψει στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο πρόεδρος Φλορεντίνο Πέρεθ έχει την υποχρέωση να εξασφαλίσει την καλή οικονομική υγεία της Ρεάλ Μαδρίτης και το όνειρό του είναι να αφήσει την κληρονομιά του νέου γηπέδου κι ένα νεανικό και ανταγωνιστικό ρόστερ. Το πρώτο πρότζεκτ θα ολοκληρωθεί αυτό το καλοκαίρι, καθώς το Bernabéu αναμένεται να είναι έτοιμο τον Σεπτέμβριο· το δεύτερο έχει ξεκινήσει με τον Bellingham, θα συνεχίσει με τον Mbappé και μετά με άλλους παίκτες του ίδιου προφίλ: νέοι και καταξιωμένοι.

Και τι γίνεται με τον Μόντριτς και τον Κρος;

Λοιπόν, θα’χουν πολλά λεπτά και θα μπορούσαν να αλλάξουν θέση. Στην περίπτωση του Κροάτη θα οπισθοχωρούσε λίγα μέτρα για να αφήσει τη θέση του επιτελικού χαφ στον Άγγλο Bellingham. Σε κάθε περίπτωση, και οι δύο θρύλοι, ο Μόντριτς κι ο Κρος, θα παίξουν πολύ γιατί η απαίτηση τριών διοργανώσεων θα τους ανοίξει μια θέση στην ομάδα. Αλλά είναι αλήθεια ότι ο Αντσελότι ξέρει ήδη ότι θα πρέπει να ξεκινήσει αυτή την γενεαλογική αλλαγή. Αν χρειαστεί κάτι άλλο θα χρησιμοποιήσει την cantera. Η Μαδρίτη έχει παίκτες που θεωρεί ότι πρέπει να δοκιμάσει. Είναι οι περιπτώσεις των Álvaro Rodríguez, Nico Paz, Arribas και Rafa Marín για να δώσουμε μόνο μερικά παραδείγματα.


Κι από εδώ και πέρα ​​όλα τα άλλα είναι εικασίες. Διότι κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί εάν τα αποτελέσματα κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας δεν είναι τα αναμενόμενα ή εάν, σε εκείνη τη φάση, είναι εμφανής μια επίμονη έλλειψη γκολ και χτυπήσει ο Αντσελότι τους συναγερμούς. Διαφορετικά, μπαίνουμε στο έδαφος του 2024. Έχει ήδη ειπωθεί ότι ο Mbappé δεν έπαψε ποτέ να είναι στόχος, αλλά υπάρχουν άλλοι νεαροί παίκτες που η Μαδρίτη παρακολουθεί στενά (κάποιος θα μπορούσε να είναι αυτή η επείγουσα ενίσχυση εάν ο σύλλογός του συμφωνήσει να τον παραχωρήσει), γιατί έχει υπολογίσει ότι μεσοπρόθεσμα θα πρέπει επίσης να ενισχύσει το δεξί μπακ (στο αριστερό έχουν μεγάλη πίστη στον Φραν Γκαρθία) και τη μεσαία γραμμή. Αλλά Galácticos, έναν το χρόνο. Είναι το αυθεντικό στυλ του Φλορεντίνο.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.