News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Vinícius Tobías μένει!

Τετάρτη 21 Ιουνίου 2023

Του Víctor Gómez

Ο νεαρός Βραζιλιάνος, ο οποίος έχει χάσει δύναμη καθ’όλη τη διάρκεια της σεζόν αφότου έκανε την προετοιμασία με την πρώτη ομάδα, θα συνεχίσει στα λευκά. Η Μαδρίτη παρατείνει τον δανεισμό του απ’τη Σαχτάρ για ένα χρόνο.


Κόντρα σε κάθε προγνωστικό, ο Vinícius Tobías θα συνεχίσει στη Fábrica την επόμενη σεζόν. Ο νεαρός Βραζιλιάνος μπακ έφτασε στο Valdebebas ως δανεικός τον περασμένο Μάρτιο απ’τη Shakhtar Donetsk, κι έφτασε να γίνει ακόμη κι ένας απ’αυτούς που κάλεσε ο Ancelotti για τη συνηθισμένη περιοδεία της πρώτης ομάδας στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ωστόσο, καθώς προχωρούσε η σεζόν, έχασε τον ρόλο και λίγοι περίμεναν ότι θα συνεχίσει να φοράει λευκά το 2023-24. Παρόλα αυτά, η κατάσταση φαίνεται να’χει κάνει μια στροφή 180 μοιρών τις τελευταίες ώρες και, όπως ανακοίνωσε ο Fabrizio Romano κι έχει μπορέσει να επιβεβαιώσει η AS, θα συνεχίσει στη Μαδρίτη την επόμενη σεζόν.

Θα το κάνει με τις ίδιες συνθήκες με τις οποίες ήρθε στην πρωτεύουσα πριν από ένα χρόνο: ως δανεικός. Η οντότητα του Chamartín συμφώνησε με τη Shakhtar για έναν δανεισμό με οψιόν αγοράς που δεν έχει υπάρξει αρκετή για να πείσει τον σύλλογο. Ξεκίνησε καλά τη σεζόν, αλλά στην τελευταία φάση έχει χάσει τη θέση του, σε σημείο να μην τον έχει υπολογίσει ο Ραούλ στα πλέι οφ για την άνοδο στη Segunda για την οποία παλεύει ακόμη η Καστίγια. Ωστόσο, στο Valdebebas αναγνωρίζουν την ποιότητα του Βραζιλιάνου, οπότε, μετά από συνομιλία με την ουκρανική ομάδα, οι δύο οντότητες έχουν συμφωνήσει για έναν νέο δανεισμό, με αντάλλαγμα 500.000 ευρώ. Ο σκοπός των λευκών είναι να αξιολογήσουν τις δυνατότητές του με περισσότερο χρόνο, να εξετάσουν την εξέλιξή του και να αποφύγουν βιασύνες.

Όπως αναφέρει ο Ιταλός δημοσιογράφος κι όπως έχει μπορέσει να επιβεβαιώσει να επιβεβαιώσει η AS, η Μαδρίτη κρατάει ξανά μια οψιόν αγοράς, εν προκειμένω για 15 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία θα πρέπει να καταβάλει το επόμενο καλοκαίρι εάν θέλει να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή. Ωστόσο ο απολογισμός της σεζόν δεν είναι εντελώς αρνητικός για τον μπακ. Ο Tobías έχει συμμετάσχει σε 35 αγώνες (30 από αυτούς ως βασικός), και μόνο η απώλεια λεπτών στο τελευταίο τμήμα της σεζόν τον έχει φέρει σε δύσκολη θέση τις τελευταίες βδομάδες. Μέχρι στιγμής δεν έχει παίξει σε κανένα απ’τα τρία παιχνίδια στα πλέι οφ, αλλά θα’χει μια νέα ευκαιρία. Έναν ολόκληρο χρόνο για να δείξει την πάστα απ’την οποία είναι φτιαγμένος.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.