News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Έτοιμη η ανανέωση του Ceballos

Παρασκευή 16 Ιουνίου 2023

Του José A. Espina

Ο utrerano μέσος έχει ήδη κάνει την επιλογή του και, αν δεν κάνει στροφή 180 μοίρες, θα επεκτείνει το συμβόλαιό του με τη Ρεάλ Μαδρίτης για τρεις σεζόν. Η Μπέτις δεν είχε χάσει τις ελπίδες της.


Η Μπέτις περίμενε ακόμα μέχρι την περασμένη βδομάδα το ενδεχόμενο ο Ντάνι Θεμπάγιος να αποφασίσει μια ενδεχόμενη επιστροφή στην Heliópolis, από όπου έφυγε το καλοκαίρι του 2017 για το Chamartín. Αλλά στην Heliópolis, αφού διερεύνησαν το περιβάλλον του παίκτη, το’χουν πια αρκετά ξεκάθαρο: ο Ceballos θα ανανεώσει με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Τρεις σεζόν, καταρχήν.

14 μέρες πριν λήξει το συμβόλαιό του με το λευκό club, στις 30 Ιουνίου, κι αφού σκέφτηκε πολύ το μέλλον του, ο utrerano μέσος έχει αποφασίσει γι’αυτό που πιστεύει ότι είναι καλύτερο για το μέλλον του, οικονομικά και αθλητικά: να προσπαθήσει να πάρει μια θέση ως βασικός στην ενδεκάδα αυτού που θεωρεί τον καλύτερο σύλλογο στον κόσμο.

Η άφιξη του Άγγλου Τζουντ Μπέλιγχαμ θα σημαίνει μεγαλύτερο ανταγωνισμό. Όμως ο Κάρλο Αντσελότι έχει ξεκάθαρο ότι θέλει να συνεχίσει να υπολογίζει τον Ντάνι και του το’χει εκφράσει επανειλημμένα. Μόνο μια αλλαγή γνώμης του Ιταλού προπονητή αυτές τις μέρες θα έφερνε επίσης μια στροφή 180 μοιρών στην απόφαση που έχει ήδη ληφθεί και κοινοποιηθεί στον σύλλογο απ’τον Ceballos: αποδέχεται την τελευταία πρόταση που του έκαναν.

Το πρόβλημα με τον barcelonista Gavi, που πρέπει να λυθεί, απομάκρυνε τον sevillano απ’τη λίστα του Ντε λα Φουέντε για το Nations Cup, στο οποίο η Ισπανία πήρε την πρόκριση στον τελικό αφού νίκησε την Ιταλία. Αλλά ο Dani συνεχίζει να διατηρεί την πίστη του ότι θα πάει στο Euro 2024 στη Γερμανία, το οποίο θα’ταν το πρώτο του μεγάλο τουρνουά με τη La Roja, αφού έχασε το τουρνουά του 2021 και το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Κοντά στα 27 του (θα τα κλείσει τον Αύγουστο), ξέρει ότι έχει ακόμα πολλά να πει στον κόσμο του ποδοσφαίρου και θέλει να το κάνει απ’το υψηλότερο μέρος: το Σαντιάγο Μπερναμπέου.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.