News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Επίσημο: Ο Bellingham είναι πια νέος παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης

Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023

Του Fernando S. Tavero

Ο Άγγλος μέσος είναι πια νέος παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης. Η επιχείρηση έχει κλείσει στα 103 εκ. ευρώ συν τις μεταβλητές. Υπογράψτε για 6 σεζόν.


Είναι επίσημο: Ο Jude Victor William Bellingham (29 Ιουνίου 2003) είναι νέος παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο μεγάλος λευκός πόθος του καλοκαιριού γίνεται πραγματικότητα. Μια επιχείρηση που ωρίμαζε από τον Ιούνιο του 2022, οπότε ο μέσος προσδιορίστηκε ως κληρονόμος του Μόντριτς όσον αφορά την ηγεσία του λευκού κέντρου. Ξεκίνησε μια διαπραγμάτευση όπου το κλειδί ήταν η επιθυμία του Bellingham. Ο Τζουντ έκλεισε τα αυτιά του στην Πρέμιερ. Πρόθεσή του ήταν να συνεχίσει την καριέρα του στη Ρεάλ Μαδρίτης κι αυτό θα γίνει. Η τιμή, η (τεράστια) λεπτομέρεια που καθυστέρησε την επιχείρηση, είναι 103 εκ. ευρώ συν κάποιες μεταβλητές που δεν μπορούν να ξεπεράσουν το 30% του πάγιου ποσού, σύμφωνα με τα ποσά που ανέφερε ο σύλλογος στο Χρηματιστήριο της Φρανκφούρτης, όπου είναι εισηγμένες οι μετοχές του. Ο Jude Bellingham, ο νέος galáctico για το νέο Bernabéu, υπογράφει για 6 σεζόν. Θα παρουσιαστεί αύριο όπου θα γίνει γνωστό και το νούμερό του.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.