News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Τα νούμερα της υπογραφής του Bellingham στη Ρεάλ Μαδρίτης: πόσο έχει κοστίσει, ο μισθός του παίκτη...

Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Ο γερμανικός Τύπος επισημαίνει ότι ο παίκτης θα παίρνει 10 εκατομμύρια καθαρά ανά σεζόν


Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ (19 ετών) είναι ο galáctico που επέλεξε η Ρεάλ Μαδρίτης ως αστρική μεταγραφή για τη σεζόν 22-23, τουλάχιστον προς το παρόν. Ο Άγγλος θα παρουσιαστεί αύριο το μεσημέρι, σε μια μεταγραφή που ξεκίνησε πριν από ενάμιση χρόνο και η οποία ολοκληρώθηκε την περασμένη βδομάδα με μια αφετηρία τα 103 εκ. ευρώ, ποσό που μπορεί να ανέλθει στα 133,9 εκ. εάν εκπληρωθούν όλες οι συνθήκες που αναφέρονται στην απόδοση του παίκτη και στις επιτυχίες της Ρεάλ Μαδρίτης.

Σε αντίθεση με άλλες μεταγραφές, σ’αυτήν την περίπτωση τα νούμερα της συμφωνίας είναι δημόσια. Η Borussia Dortmund είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο της Φρανκφούρτης κι ως τέτοια πρέπει να ενημερώνει τα στοιχεία οποιασδήποτε συμφωνίας σε σχέση με τις μεταγραφές των παικτών του ρόστερ της. Τα στοιχεία είναι επίσημα και μπορεί να φτάσουν να γίνουν τα υψηλότερα στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης, αφήνοντας πίσω τις αφίξεις των Αζάρ, Μπέιλ ή Κριστιάνο.

Σε όλα αυτά πρέπει να προσθέσουμε και τον μισθό που θα παίρνει ο νέος παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Άγγλος δεν θα’ναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του πρώτου λευκού ρόστερ. Η οντότητα έχει πολύ σαφές ότι η μισθολογική κλίμακα ανταποκρίνεται στα εύσημα και τον εμπορικό αντίκτυπο που μπορεί να έχει κάθε παίκτης κι ο πρώην παίκτης της Μπορούσια Ντόρτμουντ θα πρέπει να κερδίσει αυτή την συνθήκη του να’ναι ο καλύτερα αμειβόμενος με την απόδοσή του στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Bellingham έχει υπογράψει συμβόλαιο μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2029, δηλαδή έχει 6 σεζόν μπροστά του για να καταστήσει σαφές ότι η υπογραφή του έχει στεφθεί με επιτυχία. Ο μέσος άφησε πίσω του πιο προσοδοφόρα συμβόλαια οικονομικά ώστε να γίνει νέος ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο μισθός του παίκτη, ως συνήθως, δεν έχει γίνει γνωστός. Ο γερμανικός Τύπος επισημαίνει έναν μισθό 10 εκατομμυρίων καθαρών ανά σεζόν, που σημαίνει μια συνολική δαπάνη περίπου 20 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως.

Ως παίκτης αναφορά που καλείται να γίνει, η παρουσία του Bellingham στη Ρεάλ Μαδρίτης θα μπορούσε να σημαίνει μια εκταμίευση για τη madridista οντότητα ύψους 200 εκατομμυρίων ευρώ.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.