News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Ρεάλ Μαδρίτης ετοιμάζει την παρουσίαση του Bellingham για αυτή την Πέμπτη

Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023

Αρκετοί σύνδεσμοι του λευκού συλλόγου έχουν ήδη λάβει την πρόσκληση για την εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο περίπτερο μπάσκετ της Ciudad Real Madrid.


Ο Jude Bellingham θα πρέπει να περιμένει την πρώτη του μέρα στα λευκά στο Santiago Bernabéu. Οι εργασίες στο λευκό Κολοσσαίο θα αναβάλουν την εικόνα του Άγγλου να πατάει στον αγωνιστικό χώρο καθώς θα παρουσιαστεί αυτή την Πέμπτη στη Ciudad Real Madrid στις 13:00.

Αρκετοί σύνδεσμοι έχουν λάβει ήδη προσκλήσεις για να παρευρεθούν στην πρώτη μέρα του Bellingham ως madridista την ερχόμενη Πέμπτη το μεσημέρι. Τις προηγούμενες ώρες, ο μέσος θα υποβληθεί στις σχετικές ιατρικές εξετάσεις στο νοσοκομείο Sanitas της La Moraleja πριν απ’τη μεγάλη τελετή, που θα διεξαχθεί στο περίπτερο μπάσκετ του τεράστιου συγκροτήματος του λευκού κλαμπ στο Valdebebas.

Ο πρώην παίκτης της Μπορούσια Ντόρτμουντ θα ποζάρει για πρώτη φορά με τη λευκή φανέλα, θα εμφανιστεί στα ΜΜΕ και θα αποκαλυφθεί επίσης και ο αριθμός του. Ο Άγγλος, του οποίου η υπογραφή δεν έχει ακόμη χαρακτηριστεί ως επίσημη, θα είναι η τρίτη προσθήκη του λευκού club μετά τις αφίξεις του Φραν Γκαρθία από τη Ράγιο Βαγεκάνο και του Μπραίμ Ντίαθ από τη Μίλαν.


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.