News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Bellingham φεύγει απ’το Dortmund με έναν δυσκίνητο νάρθηκα

Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023

Των Agustin Martín και Fernando S. Tavero

Ο μεγάλος στόχος της Μαδρίτης για το καλοκαίρι πιάστηκε απ’τη «Ruhr Nachrichten» να κατευθύνεται στο Μπέρμιγχαμ. Εντυπωσιακή η συσκευή για να προστατέψει το τραυματισμένο δεξί του γόνατο.


Μετά την απογοητευτική απώλεια του τίτλου της Bundesliga, ο Jude Bellingham έφυγε χθες από το Dortmund για την πατρίδα του, το Birmingham, όπου θα περιμένει νέα για το κοντινό του μέλλον με έναν δυσκίνητο νάρθηκα στο δεξί του γόνατο. Ο μέσος θα απουσιάσει από την εθνική Αγγλίας στους προσεχείς αγώνες της με τη Μάλτα και τα Σκόπια, λόγω ενοχλήσεις στο δεξί γόνατο. Στις εικόνες που απαθανάτισε ο φωτογράφος Florian Groeger, της γερμανικής εφημερίδας Ruhr Nachrichten, ο Άγγλος διεθνής φαίνεται να περπατά με νάρθηκα που καλύπτει μεγάλο μέρος του δεξιού γονάτου, κατευθυνόμενος προς το εσωτερικό του αεροδρομίου της γερμανικής πόλης.

Ο Μπέλιγχαμ, ο πρώτος σκόρερ των κιτρινόμαυρων τη φετινή σεζόν με 14 γκολ, τραυματίστηκε την προπροτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, στη νίκη της Μπορούσια με 5-2 επί της Μενχενγκλάντμπαχ. Πέτυχε το δεύτερο γκολ της ομάδας του μετατρέποντας το πέναλτι που έγινε στον Άλε στο 18ο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου. Άντεξε όλο το ματς, αλλά τελείωσε με ενοχλήσεις. Αφού ειδοποίησε τον προπονητή του, Έντιν Τέρζιτς, τέθηκε στα χέρια των ιατρικών υπηρεσιών του borusser club. Ήταν στις 13 Μαΐου. Παρά το γεγονός ότι έστελνε καθησυχαστικά μηνύματα μέσω των κοινωνικών του δικτύων («Κάνω ό,τι είναι δυνατόν για να είμαι διαθέσιμος»), δεν θα έπαιζε ξανά. Έχασε το παιχνίδι της προτελευταίας αγωνιστικής με την Άουγκσμπουργκ (η Μπορούσια κέρδισε με 0-3) και την τελευταία, με τη Μάιντς, παρακολούθησε το παιχνίδι από τον πάγκο, χωρίς να έχει την ευκαιρία να παίξει ούτε ένα λεπτό. Η ισοπαλία κόντρα στον σύλλογο της Μάιντς και ο θρίαμβος της Μπάγερν την εμπόδισαν να κατακτήσει το πολυαναμενόμενο Meisterschale, το κυκλικό τρόπαιο το οποίο παίρνει ο πρωταθλητής της Bundesliga.

Παρά το σκληρό του αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα, ο Bellingham έχει κερδίσει όλα τα είδη των βραβείων, καθώς στέφθηκε MVP της Bundesliga. Τα επιτεύγματά του στη διάρκεια της σεζόν με τη Μπορούσια στη Μπουντεσλίγκα ήταν τρομερά: μπήκε στην πρώτη 10άδα σε σπριντ (861) και αλλαγές ρυθμού (2.473), καθώς και κάλυψε μεγαλύτερη συνολική απόσταση (322 χλμ.) από οποιονδήποτε άλλο συμπαίκτη του. Οι 482 αγώνες που κερδήθηκαν είναι το ρεκόρ της Bundesliga...

Ο Σεμπάστιαν Κελ, αθλητικός διευθυντής της Μπορούσια, μίλησε και για το μέλλον του υπέροχου Άγγλου παίκτη, μεταφέροντας ηρεμία: «Μπορώ να πω ότι τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες μέρες και βδομάδες. Ένα από τα καθήκοντά μου είναι να είμαι προετοιμασμένος για όλα. Θα αντιδράσουμε με τον πιο κατάλληλο τρόπο, αλλά προς το παρόν δεν έχει γίνει τίποτα».

Με μια συμφωνία κλειστή με τη Ρεάλ Μαδρίτης, όπως ήδη ανακοίνωσε η AS, πλέον το μόνο που απομένει είναι η συμφωνία μεταξύ της λευκής οντότητας και της γερμανικής ομάδας για διευθέτηση της επιχείρησης. Η ιδέα της οντότητας του Chamartín είναι ότι τόσο ο Κρος όσο και ο Μόντριτς να δώσουν τη θέση τους στον ίδιο τον Μπέλιγχαμ, τον Καμαβίνγκα, τον Τσουαμένι και τον Βαλβέρδε στη μεσαία γραμμή για να αναγεννήσουν το μηχανοστάσιο της Μαδρίτης. Αλλά πρώτα υπάρχει η κατάσταση του γονάτου του Jude. Ένα γόνατο πάνω από το οποίο κρέμεται η σκιά του χειρουργείου βλέποντας τις εικόνες. Ένα γόνατο του οποίου την κατάσταση δεν σχολιάζει η Μπορούσια και στην Αγγλία φοβούνται και ανησυχούν, αν και οι επόμενες συγκρούσεις της δεν είναι κόντρα σε μεγάλους αντιπάλους...

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.