News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Benzema είναι κοντά στην Al Ittihad

Τετάρτη 31 Μαΐου 2023

Του Manu Sainz

Πηγές κοντά στον αραβικό σύλλογο διαβεβαιώνουν ότι η συμφωνία έχει σχεδόν ολοκληρωθεί. Αν επιβεβαιωθεί, θα’παιρνε περισσότερα από 100 εκ. € ετησίως. Η Μαδρίτη δεν γνωρίζει ακόμα την απόφασή του.


Το μέλλον του Μπενζεμά δείχνει σχεδόν σίγουρα τη Σαουδική Αραβία. Πιο συγκεκριμένα την ομάδα της Αλ Ιτιχάντ. Σύμφωνα με πηγές απ’τον αραβικό σύλλογο στην AS, η συμφωνία με τον Γάλλο επιθετικό είναι κοντά στο κλείσιμο. Απομένει να επισημοποιήσει την αποχώρηση ο Μπενζεμά ή η Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά αυτή τη στιγμή είναι με περισσότερο απ’το ενάμιση πόδι στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας. Η Αλ Ιτιχάντ είναι η νυν πρωταθλήτρια της Σαουδικής Αραβίας και έχει προπονητή τον Νούνο Εσπίριτο Σάντο, παλιό γνώριμο της Λίγκα για το παρελθόν του ως πρώην παίκτης των Ντεπορτίβο, Οσασούνα και Μέριδα κι ως πρώην προπονητής της Βαλένθια. Αυτή τη στιγμή η Μαδρίτη δεν γνωρίζει την απόφασή του.

Εδώ και μήνες η κυβέρνηση της Σαουδικής Αραβίας εργάζεται για την υπογραφή του κι όλα δείχνουν ότι τελικά έχουν καταφέρει να τον πείσουν. Μάλιστα, ο Μπενζεμά είχε συνομιλίες με τον Κριστιάνο Ρονάλντο για να τον ρωτήσει για το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας και τη ζωή στη χώρα. Ο Μπενζεμά θα υπέγραφε κατ' αρχήν ένα διετές συμβόλαιο κι ο μισθός του θα ξεπερνούσε τα 100 εκατομμύρια ευρώ αφορολόγητα ανά σεζόν.

Ο Μπενζεμά συναντήθηκε σήμερα το απόγευμα με τον ατζέντη του στο Valdebebas. Μόλις επιβεβαιωθεί το αντίο του, ο Γάλλος επιθετικός θα βάλει τέλος σε 14 σεζόν ως λευκός παίκτης. Ως madridista έχει παίξει 647 παιχνίδια, έχει πετύχει 353 γκολ και έχει δώσει 165 ασίστ.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.