News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Vinícius Tobias δεν μένει στη Ρεάλ Μαδρίτης

Τετάρτη 31 Μαΐου 2023

Ο Βραζιλιάνος μπακ της Καστίγια είναι δανεικός απ’τη Σαχτάρ, με μια οψιόν αγοράς περίπου 10 εκ. ευρώ. Σύμφωνα με το βραζιλιάνικο μέσο UOL, ο λευκός σύλλογος δεν θα την ενεργοποιήσει.


Ο Βινίσιους Τομπίας δεν μένει. Ο Βραζιλιάνος μπακ που ήρθε στη Ρεάλ Μαδρίτης ως επιλογή για το μέλλον δεν θα συνεχίσει λόγω του υψηλού κόστους του. Το πρόβλημα είναι ότι ο 19χρονος παίκτης, που αγωνίζεται στη Ρεάλ Μαδρίτης Καστίγια, είναι δανεικός απ’την ουκρανική Σαχτάρ και η οψιόν αγοράς του είναι περίπου 10 εκ. ευρώ. Σύμφωνα με το βραζιλιάνικο μέσο ενημέρωσης UOL, η τιμή είναι πολύ υψηλή, όπως κατανοεί η madridista οντότητα, κι έχει αποκλείσει την ενσωμάτωσή του.

Ο ποδοσφαιριστής έχει παίξει το ρόλο του δεξιού μπακ της madridista θυγατρικής, στην οποία έχει παίξει 35 αγώνες τη φετινή σεζόν. Δεν έχει σκοράρει στη διοργάνωση του πρωταθλήματος και έχει μοιράσει 4 ασίστ. Αν και ξεκίνησε ως βασικός, ορισμένα προβλήματα στο γόνατο έκοψαν την εξέλιξή του και στις τελευταίες συνθέσεις του Ραούλ, προπονητή της Καστίγια, δεν έχει βρεθεί πια στην ενδεκάδα.

Είναι η δεύτερη σεζόν που ο Βραζιλιάνος αγωνίζεται στην Καστίγια και, εφόσον δεν εκτελεστεί η οψιόν, θα πρέπει να επιστρέψει στην πειθαρχία της Σαχτάρ Ντόνετσκ. Σύμφωνα με το Transfermarkt, η τιμή του στην αγορά θα’ταν περίπου 3 εκατομμύρια ευρώ. Η αλήθεια είναι ότι εντός του συλλόγου η τιμή που του έχει τεθεί είναι πολύ υψηλή και το στοίχημα θεωρείται δυσανάλογο.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.