News Update :

powered by Agones.gr - livescore

SER: οι σύνδεσμοι ετοιμάζουν ένα αφιέρωμα στον Benzema

Τετάρτη 31 Μαΐου 2023

Το μέλλον του επιθετικού της Ρεάλ Μαδρίτης είναι στον αέρα αφότου έγινε γνωστό ότι έχει μια μεγάλη προσφορά απ’τη Σαουδική Αραβία.


Το μέλλον του Καρίμ Μπενζεμά είναι στον αέρα περισσότερο από ποτέ. Πριν από λίγες ώρες βγήκε η είδηση ​​ότι ο Γάλλος επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης έχει μια μεγάλη προσφορά στο τραπέζι και μπορεί να σκέφτεται να αποχωρήσει απ’το λευκό club. Ο Μπενζεμά, ο οποίος είναι ανανεωμένος εκ των πραγμάτων στη Μαδρίτη για τη «ρήτρα της Χρυσής Μπάλας», δεν έχει επιβεβαιώσει την παραμονή του στον σύλλογο, στον οποίο έχει μεταφέρει την σαουδαραβική προσφορά. Το δέλεαρ δεν είναι μόνο το συμβόλαιο (400 εκ. ευρώ για δύο χρόνια) αλλά επίσης κι ότι αργότερα θα’χει την ευκαιρία να συνεχίσει να κερδίζει μεγάλα ποσά ως Πρέσβης του Μουντιάλ 2030.

Στο Larguero του Cadena SER έχουν αναλύσει το πώς είναι η κατάσταση. Σύμφωνα με τον Antón Meana, οι σύνδεσμοι ετοιμάζουν ένα αφιέρωμα στον Benzema σε περίπτωση που την Κυριακή είναι το τελευταίο του παιχνίδι στο Santiago Bernabéu, κόντρα στην Athletic Bilbao.


Επιπλέον, οι πληροφορίες προσθέτουν ότι το περιβάλλον του Μπενζεμά δεν αποκλείει να αποχαιρετήσει αυτή τη βδομάδα τη Ρεάλ Μαδρίτης, τον σύλλογο της ζωής του. Οι ηγέτες της οντότητας γνωρίζουν ήδη την ύπαρξη αυτής της προσφοράς και θα μπορούσαν να μελετούν τις επιλογές. Μετά θα’ναι ο παίκτης που θα πρέπει να αποφασίσει τι θέλει να κάνει.

«Αυτή η προσφορά είναι μια πραγματικότητα κι απόδειξη αυτού είναι ότι οι πιο κοντινοί του άνθρωποι επιβεβαιώνουν ότι το ενδιαφέρον είναι πραγματικό κι ότι η αποχώρηση του Μπενζεμά μπορεί να αποφασιστεί αυτή τη βδομάδα. Η απόφαση για το μέλλον του είναι επικείμενη. Μια απόφαση που θα κλείσει σίγουρα αυτή τη βδομάδα, πριν τον αγώνα με την Athletic Club...», λέει το SER.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.