News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Ancelotti μένει στη Μαδρίτη

Τετάρτη 31 Μαΐου 2023

Του Joaquín Maroto

Ο Ιταλός τεχνικός έχει πιάσει δουλειά στον σχεδιασμό της λευκής ομάδας για την επόμενη σεζόν με μία ενίσχυση ανά γραμμή εκτός απ’την επίθεση, όπου θα υπάρξουν δύο.


Ο Κάρλο Αντσελότι θα’ναι ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης την επόμενη σεζόν. Έτσι επιβεβαιώνουν πηγές απ’τον λευκό σύλλογο, που διαβεβαιώνουν ότι ο Ιταλός τεχνικός σχεδιάζει ήδη το ρόστερ για την επόμενη σεζόν στην οποία θα υπάρξει μια ενίσχυση σε κάθε γραμμή εκτός απ’την επίθεση, όπου αναμένονται δύο μεταγραφές. Η μία θα’ναι ο Χοσέλου, που θα’ρθει για να καλύψει το κενό που θα αφήσει ο Μαριάνο. Η άλλη θα εξαρτηθεί απ’την απόφαση του Μπενζεμά, δελεασμένος από μια προσφορά απ’τη Σαουδική Αραβία. Ο Γάλλος έχει ακόμη έναν χρόνο εγγυημένο στη Μαδρίτη, αλλά οι Άραβες πιέζουν πολύ. Την επόμενη βδομάδα θα υπάρξουν νέα σχετικά, με τη μία ή την άλλη έννοια ένα ή τον άλλο τρόπο.

Η Ρεάλ Μαδρίτης περίμενε την επιβεβαίωση του Αντσελότι μπροστά στην επιμονή της Ομοσπονδίας της Βραζιλίας (CBF) για την υπογραφή του. Τώρα πρέπει να’ναι ο Ιταλός προπονητής αυτός που θα εκφράσει τις προτεραιότητές του με ονόματα και επώνυμα. Προς το παρόν αναζητούν έναν μπακ (εκτός απ’τον Φραν Γκαρθία), έναν χαφ (ο Μπέλιγχαμ είναι ο εκλεκτός) κι έναν επιθετικό όνομα, εκτός απ’τον Χοσέλου του οποίου η απόκτηση είναι προχωρημένη.

Η αποχώρηση του Ασένσιο (στη θέση του θα’ρθει ο Μπραίμ), ο οποίος θα αποχαιρετήσει τους οπαδούς της Ρεάλ Μαδρίτης αυτή την Κυριακή, θα’ναι το πρώτο αντίο της σεζόν και ίσως και το τελευταίο πέρα ​​απ’τον Μαριάνο. Τόσο ο Ceballos όσο κι ο Nacho αναμένεται να ανανεώσουν, κάτι που, ελλείψει επίσημης ανακοίνωσης, έχουν κάνει ήδη Κρος και Μόντριτς.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.