News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Το πανόραμα έχει αλλάξει κι ο Ceballos είναι κοντά στην ανανέωση με τη Ρεάλ Μαδρίτης

Τετάρτη 31 Μαΐου 2023

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Θα μπορούσε να υπογράψει σύντομα ένα νέο συμβόλαιο για τρεις σεζόν


Η καθοριστική στιγμή έχει φτάσει στη Ρεάλ Μαδρίτης. Η σεζόν τελειώνει και οι επτά ποδοσφαιριστές που ολοκληρώνουν το συμβόλαιό τους πρέπει να ανακοινώσουν επειγόντως το μέλλον τους με οριστικό τρόπο. Με τον Μαριάνο εκτός απ’την αρχή της σεζόν και με τον Ασένσιο με τα δύο πόδια στον νέο του προορισμό, η προοπτική έχει αλλάξει για ορισμένους από αυτούς τους παίκτες που έληγαν τα συμβόλαιά τους. Η πιο εντυπωσιακή περίπτωση είναι αυτή του Dani Ceballos, ο οποίος έχει πάει απ’το να’ναι εκτός στο να ανανεώνει ουσιαστικά για τρεις σεζόν.

Η απροσδόκητη ανατροπή στην κατάσταση του μέσου οφείλεται στην κλήση που έλαβε η παρέα του Ανδαλουσιανού την περασμένη Δευτέρα, όπως αναφέρει η εφημερίδα. Ο Ceballos δεν περίμενε την κίνηση που έκαναν οι ηγέτες της madridista οντότητας, οι οποίοι, εκτός απ’τη βελτίωση της πρότασης, ήθελαν να μεταδώσουν εγγύτητα και εμπιστοσύνη στον μέσο.


Κοντά στο να πει «ναι»

Η άποψη έχει αλλάξει και πλέον ο Ανδαλουσιανός βλέπει το ενδεχόμενο να συνεχίσει ως την καλύτερη επιλογή. Πάντα έδινε προτεραιότητα στη Ρεάλ Μαδρίτης και αφού έχει διαπιστώσει ότι έχει την εμπιστοσύνη του συλλόγου και ότι οι προτάσεις που ελήφθησαν δεν φτάνουν σε αυτό που ζητούσε για να αφήσει πίσω του την εποχή του ως madridista, το «ναι» είναι πολύ κοντά στο να γίνει πραγματικότητα.

Ο Ceballos έχει αποκτήσει σημασία και παρουσία αυτή τη σεζόν. Ο Αντσελότι του έχει δώσει πολλά περισσότερα λεπτά και παρόλο που δεν ήταν στην αρχική ενδεκάδα στα καθοριστικά ματς, νιώθει ότι ο προπονητής εκτιμά τη δουλειά του. Η απόφαση θα’ρθει αυτή τη βδομάδα, αλλά η υπογραφή του νέου συμβολαίου είναι πολύ κοντά.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.