News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Lunin σκέφτεται να φύγει και η Ρεάλ Μαδρίτης κοιτάζει τον David Soria

Τρίτη 30 Μαΐου 2023

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Ο Ουκρανός τερματοφύλακας νιώθει ότι ο χρόνος του στο λευκό κλαμπ πλησιάζει στο τέλος του


Ο Λούνιν θέλει να παίζει και ξέρει ότι στη Ρεάλ Μαδρίτης είναι πολύ δύσκολο. Θέλει να φύγει και η λευκή αθλητική διοίκηση αναζητά ήδη αντικαταστάτη. Αν πέρυσι, υπό παρόμοιες συνθήκες, σκέφτηκε πρώτα τον Ospina και μετά τον νεαρό Πολωνό Slonina, που ανήκει πλέον στην Τσέλσι, τώρα το πρώτο όνομα που έχει συζητηθεί είναι αυτό του Ντέιβιντ Σόρια, βασικού τερματοφύλακα της Χετάφε και που ολοκληρώνει το συμβόλαιό του σ’ένα μήνα.

Ο Ουκρανός τερματοφύλακας νιώθει ότι ο χρόνος του στο λευκό κλαμπ πλησιάζει στο τέλος του. Αφότου έπαιξε και τα πήγε καλά στην αρχή της σεζόν, εξοστρακίστηκε ξανά μόλις ανάρρωσε ο Κουρτουά. Ο στόχος που έχει τεθεί είναι να νιώσει ξανά τερματοφύλακας και να ανακτήσει τη χαμένη αυτοπεποίθηση κι αυτό σημαίνει να ψάχνει έναν προορισμό μακριά απ’τη madridista οντότητα.

Το συμβόλαιο του Λούνιν με τη Ρεάλ Μαδρίτης λήγει το 2024 και παρόλο που δεν θα είναι το κύριο πρόβλημα, ο λευκός σύλλογος θα ζητήσει κάτι ως αντάλλαγμα για την αποχώρησή του. Αυτή τη σεζόν έχει παίξει 7 παιχνίδια πρωταθλήματος, δεχόμενος 7 γκολ, 4 απ’αυτά κόντρα στη Χιρόνα. Έπαιξε στο Clásico του πρώτου γύρου, αποδίδοντας σε υψηλό επίπεδο, αλλά μόλις επανήλθε ο Κουρτουά απ’την οσφυαλγία του, επέστρεψε στον πάγκο.

Η αθλητική διοίκηση έχει αρκετούς τερματοφύλακες στην ατζέντα της, αλλά το όνομα που ακούγεται είναι αυτό του Ντέιβιντ Σόρια, ο οποίος θα ταίριαζε πλήρως στο να’χει εμπειρία και πολλά λεπτά στην Primera. Μάλιστα, έχει παίξει και τα 37 παιχνίδια πρωταθλήματος με τη Χετάφε και η απόδοσή του είναι πέρα ​​από κάθε αμφιβολία. Το συμβόλαιό του λήγει και ταιριάζει σ’αυτό που αναζητά ο σύλλογος.

Ο Λουίς Λόπες θα συνεχίσει ως τρίτος τερματοφύλακας ή τουλάχιστον αυτή είναι η ιδέα που υπάρχει στον σύλλογο. Τώρα έχει μπροστά του την ευκαιρία να παίξει στο μπαράζ ανόδου με τη Μπαρτσελόνα λόγω του τραυματισμού του Μάριο Λουίς. Το προπονητικό επιτελείο της πρώτης ομάδας είναι ικανοποιημένο απ’τη δουλειά του murciano και θέλουν να συνεχίσει.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.