News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Ancelotti επιμένει στο club ότι συνεχίζει να ηγείται της ομάδας

Τρίτη 30 Μαΐου 2023

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Οι επιθυμίες της Βραζιλίας να έχει τον Ιταλό θα πρέπει να περιμένουν μέχρι τον Ιούνιο του 2024


Ο Κάρλο Αντσελότι έχει ξεκαθαρίσει στους ηγέτες της Ρεάλ Μαδρίτης ότι η μόνη του ιδέα για την επόμενη σεζόν είναι να ηγηθεί της πρώτης madridista ομάδας. Απ’την πλευρά του δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Είναι η επιθυμία του και εργάζεται για αυτό. Οι επιθυμίες της Βραζιλιάνικης Συνομοσπονδίας να έχει τον Ιταλό θα πρέπει να περιμένουν μέχρι το 2024, ημερομηνία κατά την οποία λήγει η δέσμευσή του με τη madridista οντότητα.

Ο Ednaldo Rodrigues, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου της Βραζιλίας (CBF), έχει πολύ ξεκάθαρο το να περιμένει και να μην απελπίζεται. "Το δικός μας σχέδιο Α παραμένει το ίδιο, να προσλάβουμε τον Αντσελότι. Έχουμε μια αίσθηση ότι αυτό μπορεί να λειτουργήσει. Θα περιμένουμε μέχρι το τέλος της ισπανικής διοργάνωσης γιατί έχουμε τη διαίσθηση ότι μπορεί να λειτουργήσει", δήλωσε αναφερόμενος στο άμεσο μέλλον του προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης.

Το μήνυμα του Αντσελότι στον σύλλογο

Αυτό που έχει κάνει ο Αντσελότι ήταν να μεταφέρει στους λευκούς ηγέτες ότι η απόφασή του είναι ξεκάθαρη κι ότι θα συνεχίσει την επόμενη σεζόν στη Ρεάλ Μαδρίτης. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή, τουλάχιστον απ’την πλευρά του. Η CBF, όπως ανέφερε η MARCA την Κυριακή, είναι πρόθυμη να περιμένει μέχρι το 2024, ώστε να μπορέσει να διευθύνει την πέντε φορές πρωταθλήτρια στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026.

Ο Αντσελότι βρίσκεται στη Ρώμη τις τελευταίες δύο μέρες, για τον εορτασμό της επετείου της κατάκτησης του Σκουντέτο απ’την ομάδα που θα αντιμετωπίσει τη Σεβίλλη στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ. Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης φόρεσε τη romanista φανέλα και νιώθει ιδιαίτερη συμπάθεια για την ομάδα με επικεφαλής τον Ζοζέ Μουρίνιο.

Η Ρεάλ Μαδρίτης, οι ηγέτες της, σχεδιάζουν να συναντηθούν αυτή τη βδομάδα για να περιγράψουν τις κατευθυντήριες γραμμές για το τι θα γίνει την επόμενη σεζόν. Τα τελευταία γεγονότα, όπως η αποχώρηση του Asensio, η κάτι παραπάνω από πιθανή άφιξη του Joselu, και το να συνεχίσουν άλλοι παίκτες όπως ο Ceballos, αλλάζει τα αρχικά σχέδια και είναι η στιγμή να σχεδιάσουν τη στρατηγική για τη σύνθεση του ρόστερ 23-24.

Απ’την άλλη πλευρά, και σε αντίθεση με όσα λέγονται, ο Αντσελότι δεν έχει δώσει την άποψή του για την έλευση ενός συγκεκριμένου εννιαριού. Δεν έχει τοποθετηθεί ούτε για τον Κέιν, ούτε για τον Φιρμίνο, ούτε για τον Ριτσάρλισον. Αυτό θα’ρθει αυτή τη βδομάδα.

Ποιον επιθετικό θα διάλεγες για τη Ρεάλ Μαδρίτης; Harry Kane· Kolo Muani· Joao Félix· Adeyemi· Firmino· Julián Álvarez· Dusan Vlahovic Η Μαδρίτη δεν χρειάζεται άλλον επιθετικό. Πρέπει να συνεχίσει να είναι ο Μπενζεμά· Joselu· RDT· Άλλος.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.