News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Ceballos έχει πρόταση ανανέωσης απ’τη Ρεάλ Μαδρίτης... κι από άλλες δύο

Τρίτη 30 Μαΐου 2023

Του Marco Ruiz

Ο λευκός σύλλογος προσφέρει στον ποδοσφαιριστή τον ίδιο μισθό που έχει και άλλα τρία-τέσσερα χρόνια συμβόλαιο. Έχει επίσης κλήση από μια ισπανική ομάδα και μια άλλη απ’την Ιταλία, και οι δύο σε «θέσεις Champions League».


Ο Ceballos (26 ετών) μαδάει τη μαργαρίτα. Η Ρεάλ Μαδρίτης του παρουσίασε πρόταση ανανέωσης λίγες ώρες αφότου η ομάδα τερμάτισε την πορεία της στο Champions League. Ισοδυναμεί με τον μισθό που έχει μέχρι στιγμής στην οντότητα και του εξασφαλίζει άλλα τρία-τέσσερα χρόνια συμβόλαιο, μέχρι να κλείσει τα 30. Πρόθεση του παίκτη είναι να περιμένει λίγο χρόνο μέχρι να αποφασίσει. Θέλει να περιμένει να τελειώσει η Λίγκα. Στη συνέχεια, θα πάει διακοπές για λίγες μέρες, θα πάει στη συγκέντρωση της Εθνικής ομάδας αν ο Ντε λα Φουέντε τον καλέσει για το φάιναλ φορ του Nations League (τον κάλεσε ήδη τον Μάρτιο) και θα πάρει την τελική απόφαση πριν τέλος του Ιουνίου. Εκτός απ’την προσφορά της Μαδρίτης, έχει άλλες δύο στο τραπέζι: μία από ισπανική ομάδα που έχει τελειώσει το πρωτάθλημα σε θέσεις Champions League και μία άλλη απ’την Ιταλία (επίσης από ομάδα Champions League).

Οι δύο αυτές προσφορές, αυτή της ισπανικής ομάδας κι αυτή της ιταλικής, ισοδυναμούν οικονομικά με αυτή που παρουσίασε η Μαδρίτη. Σε κάθε περίπτωση, ο Ceballos έδινε πάντα μεγαλύτερη σημασία στην προσαρμογή που μπορεί να έχει στο αθλητικό πρότζεκτ παρά στην οικονομική προσφορά. Νιώθει ότι βρίσκεται στην ακμή της καριέρας του, τη στιγμή που μπορεί να προσφέρει τα περισσότερα στο γήπεδο, και φιλοδοξεί να έχει μια ορισμένη διάρκεια γνωρίζοντας μάλιστα ότι πρέπει πάντα να κερδίζει τη θέση του και χωρίς να φοβάται τον ανταγωνισμό. Σε κάθε περίπτωση, με τις ανανεώσεις των Μόντριτς και Κρος σχεδόν επιβεβαιωμένες και με τον ερχομό του Μπέλιγχαμ (συν τους Camavinga και Tchouameni), αν ανανεώσει με τη Μαδρίτη, θα’χει μια πρώτη σεζόν στην οποία είναι πολύ δύσκολο να απολαύσει λεπτά.

 

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.