News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Μαδρίτη εξακολουθεί να μην έχει ειδήσεις για τον Benzema και δεν αποκλείει τίποτα

Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023

Του Joaquín Maroto

Ο επιθετικός δεν έχει κοινοποιήσει την απόφασή του στο σύλλογο και κανείς στην οντότητα δεν πιστεύει ότι θα φύγει χωρίς να το πει στον Florentino. Εν τω μεταξύ, οι όροι της προσφοράς της Σαουδικής Αραβίας είναι συγκεχυμένοι.


Ο Benzema συνεχίζει στη Ρεάλ Μαδρίτης, τουλάχιστον προς το παρόν. Ο Florentino Pérez δεν έχει μιλήσει με τον Karim και κανείς στο σύλλογο δεν πιστεύει ότι θα φύγει χωρίς να το πει στον πρόεδρο. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο πράγμα. Πολλά απ’τα πράγματα που έχουν δημοσιευθεί υπό αυτή την άποψη έχουν υπάρξει φήμες χωρίς βάση, απ’το ότι το προετοιμάζεται η αίθουσα των τροπαίων του με τα πέντε του Champions League για να πει αντίο με τιμές, μέχρι κι ότι έχει συναντηθεί με τον Ancelotti δύο φορές, κάτι που δεν είναι αλήθεια.

Η μόνη αλήθεια είναι ότι το θέμα είναι πολύ συγκεχυμένο. Ο Benzema έλαβε την προηγούμενη Παρασκευή μια πρόταση από έναν ενδιάμεσο, ο οποίος μιλούσε για λογαριασμό της Σαουδικής Αραβίας με μια ακαταμάχητη προσφορά 200 εκατομμυρίων ευρώ χωρίς φόρους για δύο χρόνια ποδοσφαίρου συν ένα άλλο σημαντικό ποσό για να γίνει πρεσβευτής της υποψηφιότητας της Σαουδικής Αραβίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά όλα ήταν λόγια. Κανείς δεν έχει θέσει ένα συμβόλαιο στο τραπέζι στον Μπενζεμά κι ούτε έχει ενθαρρυνθεί να καλέσει τον Πρόεδρο, ο οποίος δεν έχει μιλήσει γι’αυτό.

Προς το παρόν, λοιπόν, στη Ρεάλ Μαδρίτης δεν αποκλείουν όλη αυτή η ανάδευση να αποδειχθεί τίποτα κι ο παίκτης να εκπληρώσει τη σύμβασή του, η οποία λήγει τον Ιούνιο του 2024 μετά την ενεργοποίηση της ρήτρας ανανέωσης λόγω της χρυσής μπάλας. Αλλά, απ’την άλλη πλευρά, στον σύλλογο καταλαβαίνουν ότι, αν αυτή η προσφορά αποδειχθεί κάτι πραγματικό, το οποίο δεν έχει συμβεί ακόμα, κανείς στη Μαδρίτη δεν θα μπορούσε να αρνηθεί στον Benzema την ευκαιρία να υπογράψει την τελευταία μεγάλη σύμβαση της ζωής του. Προς το παρόν, θα παίξει την Κυριακή εναντίον της Athletic και δεν προβλέπεται να πει αντίο στο κοινό Bernabéu εκείνη τη μέρα.

Ο παίκτης της στιγμής στη Ρεάλ Μαδρίτης. Παίζει και κάνει να παίζουν (βελτιώνει, χωρίς καμία αμφιβολία, τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Με την αποχώρηση του Cristiano το 2018 έκανε ένα βήμα προς τα εμπρός που τον έχει εδραιώσει ως έναν από τους καλύτερους επιθετικούς στο σημερινό πανόραμα, το οποίο οδήγησε τον Didier Deschamps να τον έχει συγχωρήσει και να επιστρέψει στην εθνική Γαλλίας.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.