News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Βδομάδα κλειδί για τον Arda Güler

Τετάρτη 28 Ιουνίου 2023

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Τελική ευθεία στις διαπραγματεύσεις για το νεαρό τουρκικό μαργαριτάρι


Το μέλλον του Arda Güler είναι κοντά στο να επιλυθεί, με τη Ρεάλ Μαδρίτης ως έναν απ’τους πιθανούς προορισμούς για τον νεαρό Τούρκο παίκτη της Φενερμπαχτσέ, ο οποίος έχει μπει στο προσκήνιο της αγοράς μετά τη λαμπρή σεζόν του σε εγχώριο και ευρωπαϊκό επίπεδο με το κλαμπ της Κωνσταντινούπολης

Ο Γκιουλέρ έχει πολλές προσφορές και η σταθερή απόφαση είναι να συνεχίσει την καριέρα του εκτός Τουρκίας, αναζητώντας αγωνιστικά περιβάλλοντα μεγαλύτερου κύρους. Σε ηλικία μόλις 18 ετών, προέρχεται από 35 παιχνίδια με τη Φενερμπαχτσέ, ανάμεσα στα οποία και μια ευρωπαϊκή βάπτιση στο Γιουρόπα Λιγκ. Η Σεβίλλη έκοψε την τροχιά της ομάδας του Γκιουλέρ στη φάση των 16, αλλά ο Μόντσι κράτησε καλές σημειώσεις για τις ικανότητες του ποδοσφαιριστή που γεννήθηκε το 2005 στην Άγκυρα. Η ρήτρα του, των 17,5 εκατομμυρίων ευρώ, είναι εφικτή για αρκετούς ευρωπαϊκούς συλλόγους, συμπεριλαμβανομένου του hispalense, αλλά δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο και για τις μισθολογικές απαιτήσεις του παίκτη, οι οποίες είναι αρκετά υψηλές. Μια μεταβλητή στην οποία η Μαδρίτη μπορεί να προσφέρει ποσά περισσότερα σύμφωνα με αυτά που προτείνει ο παίκτης.

Πέρα απ’αυτές τις συνθήκες, αυτό το οποίο έχει ξεκάθαρο η Μαδρίτη είναι ότι ο Γκιουλέρ είναι ένας πολύ ενδιαφέρον παίκτης λόγω ποιότητας, ηλικίας και τιμής. Ταιριάζει απόλυτα στην πολιτική του λευκού συλλόγου να στοιχηματίζει σε νεαρά ταλέντα προτού η εξέλιξη της αγοράς εκτοξεύσει τις τιμές των πιο υποσχόμενων ποδοσφαιριστών. Αυτό που δεν καταλήγει να δει ξεκάθαρα ο λευκός σύλλογος είναι το να χωρέσει στο ρόστερ, κάτι στο οποίο θα μπορούσε να βοηθήσει η ευελιξία του Τούρκου. Την περασμένη σεζόν έπαιξε τα περισσότερα παιχνίδια του ως δεξιός εξτρέμ, μια θέση που στο τωρινό ρόστερ της Μαδρίτης μπορούν να καλύψουν τόσο ο Ροντρίγκο όσο κι ο Μπραίμ. Η δεύτερη θέση του είναι αυτή του επιτελικού χαφ, στην οποία η Μαδρίτη έχει τον πρόσφατα ανανεωμένο Λούκα Μόντριτς και τον Τζουντ Μπέλιγχαμ, τη μεγάλη μεταγραφή της Μαδρίτης στην καλοκαιρινή αγορά.

Σταθερό ενδιαφέρον

Παρόλα αυτά, ο λευκός σύλλογος συνεχίζει να ενδιαφέρεται για τον παίκτη, για το μέλλον του οποίου αναμένονται σύντομα αποφάσεις, σίγουρα αυτή τη βδομάδα. Μάλιστα, ο Arda Güler βρίσκεται στο ραντάρ του λευκού club εδώ και καιρό και η οντότητα δεν έχει θελήσει να εγκαταλείψει την ευκαιρία να τοποθετηθεί μετά την τοποθέτησή του στην αγορά απ’τη Fenerbahçe. Το λευκό club συμμετέχει πλήρως στον αγώνα για την υπογραφή ενός απ’τους πιο υποσχόμενους νέους ποδοσφαιριστές στην Ευρώπη, αν και δεν έχει μεταφέρει ακόμη μια σταθερή πρόταση στον τουρκικό σύλλογο. Σε κάθε περίπτωση, σύντομα αναμένεται να υπάρξουν νέα για τον φάκελο Γκιουλέρ και τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.