News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Στην πόρτα της εξόδου ο Odriozola

Τετάρτη 28 Ιουνίου 2023

Του Sergio López de Vicente

Συμμερίζεται ότι το καλύτερο στην περίπτωσή του είναι να φύγει και μεταδίδει ότι θα το κάνει πιο εύκολο. Έχει παίξει μόνο 92' σ’αυτή τη σεζόν. Η Ρεάλ Σοσιεδάδ σκέφτεται την επιστροφή του και η Γιουβέντους τον παρακολουθεί στενά.


Ο Odriozola θα φύγει αυτό το καλοκαίρι. Κατηγορηματική δήλωση, γιατί απολύτως όλα τα εμπλεκόμενα μέρη κωπηλατούν προς την ίδια κατεύθυνση. Ο Αντσελότι δεν τον υπολογίζει και του έχει πει ότι το καλύτερο είναι να φύγει. Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει καλυμμένο το δεξί μπακ (Καρβαχάλ-Λούκας Βάθκεθ) και είναι ορθάνοιχτη στο να ακούσει προτάσεις. Και το πιο σημαντικό: ο παίκτης κατανοεί την κατάσταση και συμφωνεί ότι το καλύτερο είναι να συνεχίσει την καριέρα του αλλού. Γιατί δεν μπορεί να ζήσει άλλη μια σεζόν έτσι: έχει παίξει μόλις 92' σε 6 αγώνες. Ένα δράμα. Είναι ο 22ος σε συμμετοχές σ’ένα ρόστερ με 23 ποδοσφαιριστές (μόνο ο Βαγέχο έχει παίξει λιγότερο). Ούτε υπάρχει, ούτε τον περιμένουν. Οπότε δεν υπάρχει κάτι άλλο να πούμε.


Το βασικό πρόβλημα είναι ότι, προς το παρόν, δεν έχουν έρθει σταθερές προτάσεις. Υπάρχουν όμως υποψήφιοι. Η Ρεάλ Σοσιεδάδ, όπου εξελίχθηκε μέχρι το 2018 και είχε τα καλύτερά του νούμερα (41 αγώνες τη σεζόν ακριβώς πριν πάει στο Chamartín), τον παρακολουθεί στενά και σκέφτεται την υπογραφή του. Του παίκτη του αρέσει, λόγω του συναισθηματικού βάρους που θα συνεπαγόταν και γιατί θα του επέτρεπε να συνεχίσει να παίζει στο Champions League. Αλλά ακόμα δεν υπάρχει προσφορά. Εν τω μεταξύ, η Athletic τον έχει επίσης στην ατζέντα της... κι όπως ενημέρωσε η Gazzetta dello Sport, η Γιουβέντους θα τον θεωρούσε επίσης μια καλή υπογραφή, λαμβάνοντας υπόψη ότι έχει παρελθόν στη Φιορεντίνα (έπαιξε 27 παιχνίδια με τη Φιορεντίνα). Ξέρει ήδη τη Serie A, θα ταίριαζε.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.