News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Varane δίνει στον Zidane μια ανάσα

Δευτέρα 19 Απριλίου 2021

Του Jorge C. Picón

Ο Γάλλος επέστρεψε στις προπονήσεις αφού ξεπέρασε το COVID και θα μπορούσε να επιστρέψει εναντίον της Cádiz. Δεν έχει παίξει με τη Μαδρίτη απ’τις 20 Μαρτίου.


Ο Ζιντάν θα μπορέσει να ανακτήσει μέρος των στρατευμάτων του για τη μονομαχία εναντίον της Κάντιθ την Τετάρτη (23:00). Εκτός απ’τους Nacho και Casemiro, οι οποίοι έχουν εκτίσει τις αντίστοιχες τιμωρίες τους, ο Raphaël Varane έχει επιστρέψει στις προπονήσεις αφού ξεπέρασε το COVID-19 και θα μπορούσε να παίξει βασικός. Ο Γάλλος, ο οποίος δεν έχει παίξει με τη Μαδρίτη απ’τις 20 Μαρτίου ενάντια στη Celta, στοχεύει στην αποστολή. Το ερώτημα τώρα είναι αν θα επιστρέψει στην θέση του βασικού ή, αν αντίθετα, θα συνεχίσει ο Ζιζού να ποντάρει στον Μιλιτάο, έναν απ’τους καλύτερους της ομάδας τις τελευταίες βδομάδες.

Επίσης με την ομάδα προπονήθηκε ο Carvajal, αλλά η παρουσία του στο ρόστερ παραμένει αμφίβολη. Το προπονητικό επιτελείο επιλέγει μια πολιτική μηδενικού ρίσκου με τον μπακ και, παρόλο που έχει αρκετές προπονήσεις στον ίδιο ρυθμό με τους συμπαίκτες τους, θα παίξει ξανά μόνο αν είναι στο 100%. Οι αποφάσεις θα ληφθούν αύριο, στην τελευταία προπόνηση πριν ταξιδέψουν στο Κάντιθ.

Η αμφιβολία προκλήθηκε απ’τον Toni Kroos. Ο Γερμανός κουβαλάει κάποιες ενοχλήσεις απ’τον επαναληπτικό του Champions League εναντίον της Λίβερπουλ. Δεν έπαιξε ούτε ένα λεπτό εναντίον της Getafe και σήμερα έτρεξε μόνος του στο προπονητικό γήπεδο του Valdebebas. Ο πόνος δεν έχει υποχωρήσει κι όλα δείχνουν ότι δεν πρόκειται να ρισκάρουν μαζί του, οπότε θα’χανε επίσης και το παιχνίδι της Τετάρτης. Είναι ένας απ’τους ποδοσφαιριστές που χρησιμοποιούνται περισσότερο απ’τον Zidane και σωματικά είναι στο όριο.

Hazard, Mendy και Lucas προπονήθηκαν μέσα στις εγκαταστάσεις. Η κατάσταση του πρώτου παραμένει άγνωστη και φαίνεται ότι κάνει πισωγύρισμα αφότου προπονήθηκε για δύο βδομάδες με την ομάδα. Οι άλλοι δύο ποδοσφαιριστές συνεχίζουν τις διαδικασίες ανάκαμψης.


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.