News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Chelsea πλησιάζει στον Varane

Δευτέρα 19 Απριλίου 2021

Ο Tuchel έχει ζητήσει την ένταξή του για την επόμενη σεζόν. Τερματίζει το συμβόλαιό του το 2022 και η πρόθεσή του είναι να φύγει απ’τη Μαδρίτη αυτό το καλοκαίρι.


Ο Tuchel θέλει να ενισχύσει την άμυνα της Chelsea με τον Raphael Varane το καλοκαίρι. Σύμφωνα με τη Bild, ο madridista είναι η προτεραιότητα του Γερμανού προπονητή σ’αυτήν την περιοχή. Η καλή απόδοση της Αγγλικής ομάδας από τότε που αντικατέστησε τον Lampard στον πάγκο έχει κάνει τους ηγέτες του λονδρέζικου club να δώσουν μεγάλη σημασία στα αιτήματα του προπονητή για την ενίσχυση του ρόστερ για την επόμενη σεζόν.

Ο Varane, όπως ανέφερε η AS στις 10 Μαρτίου, έχει την πρόθεση να φύγει απ’τη Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι για αθλητικούς λόγους, επειδή θα ήθελε να δοκιμάσει ένα άλλο πρωτάθλημα. Το συμβόλαιό του με το λευκό club λήγει το 2022 και, παρόλο που θέλουν να τον ανανεώσουν, οι madridistas ηγέτες υποπτεύονται εδώ και μήνες ότι ο παίκτης θα ζητήσει να φύγει όταν τελειώσει η σεζόν.


Αν και το όνομά του δεν ήταν αρχικά στη λίστα των πωλήσεων, η πρόθεση της Ρεάλ Μαδρίτης αν ζητήσει να φύγει είναι να πάρει χρήματα. Σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να φύγει ελεύθερος το 2022. Η αξία του, σύμφωνα με το Transfermarkt, είναι 70 εκατομμύρια ευρώ. Και είναι ένα ποσό που πλησιάζει σ’εκείνο το ποσό που θα ζητήσει η Μαδρίτη για να τον αφήσει να φύγει και να μπορέσει έτσι να αντιμετωπίσει την αναζήτηση ενός αντικαταστάτη.

Ο Tuchel θα μπορέσει να δει τον Varane ζωντανά, καθώς η Τσέλσι και η Ρεάλ Μαδρίτης θα αναμετρηθούν στους ημιτελικούς του Champions League. Είναι η πρώτη φορά που θα αναμετρηθούν οι δύο ομάδες στην κορυφαία ηπειρωτική διοργάνωση...

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.