News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Hazard: φάκελος X

Δευτέρα 19 Απριλίου 2021

Του Jorge C. Picón

Μετά από προπόνηση δύο βδομάδων με τους συμπαίκτες του, ο Βέλγος προπονήθηκε ξανά μέσα στις εγκαταστάσεις. Έχει παίξει μόνο 15 λεπτά σε 14 παιχνίδια.


Κάτι συμβαίνει με τον Eden Hazard. Ο Βέλγος κάνει ένα βήμα πίσω στην ανάρρωσή του και επιστρέφει στο γυμναστήριο μετά από δύο βδομάδες προπόνησης με τους συμπαίκτες του. Μια απροσδόκητη κίνηση μετά από εικασίες σχετικά με την επιστροφή του στον αγώνα εναντίον της Κάντιθ. Παρόλο που η ιδέα του προπονητικού προσωπικού ήταν να μην πάρει κανένα ρίσκο με τον Βέλγο, αυτό που συνέβη σήμερα δεν ήταν εντός του καθιερωμένου. Δεν έχει μαθευτεί αν πρόκειται για μια υποτροπή ή απλώς για ένα προληπτικό μέτρο.

Ο Hazard δεν μπορεί να βρει σταθερότητα. Στα 14 τελευταία παιχνίδια της Ρεάλ Μαδρίτης έχει μπορέσει να παίξει μόνο 15 λεπτά, όλα εναντίον της Έλτσε. Ξεπέρασε έναν μυϊκό τραυματισμό και, αφού επανεμφανίστηκε ενάντια στην ομάδα της Βαλένθια, υποτροπίασε. Από τότε, έχει χάσει σημαντικές μονομαχίες, όπως οι δύο εναντίον της Λίβερπουλ ή του Clásico εναντίον της Μπαρτσελόνα. Αυτή τη σεζόν έχει καταφέρει να παίξει μόνο 646 λεπτά.

Οι τραυματισμοί έχουν εμποδίσει να φανεί στη Μαδρίτη ο καθοριστικός ποδοσφαιριστής που διακρίθηκε στη Chelsea. Ο Hazard παραμένει πεπεισμένος ότι μπορεί να πετύχει στα λευκά, αλλά αυτή τη σεζόν θα είναι δύσκολο να μπορέσουμε να δούμε την καλύτερή του έκδοση. Ο σύλλογος συνεχίζει επίσης να τον εμπιστεύεται, γνωρίζοντας όλες τις δυσκολίες που είχε να περάσει απ’την άφιξή του το 2019. Ωστόσο, οι οπαδοί αρχίζουν να απελπίζονται και μέρος του madridismo ζητά άμεση απόδοση απ’την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του συλλόγου (100 εκατομμύρια ευρώ συν μεταβλητές).

Το πλησιέστερο περιβάλλον του τον υποστηρίζει σε αυτήν την ανάκαμψη. Όχι μόνο στη σωματική πλευρά αλλά και στην ψυχολογική. Ο τελευταίος τραυματισμός ήταν ένα σκληρό πλήγμα για το ηθικό του Hazard. Γι’αυτό, η οικογένειά του, η Μαδρίτη και η εθνική Βελγίου τον φροντίζουν προσεκτικά ώστε να μπορέσει να επιστρέψει στο 100%. Χωρίς να πάμε παραπέρα, ένας φυσιοθεραπευτής απ’τη χώρα του και έμπιστος του επιθετικού, ο Lieven Maesschalck, τον βοηθά στην αποκατάστασή του.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.