News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Mbappé, στη Lille!

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024

Του Fernando S. Tavero

Ο Γάλλος αναρρώνει και «έχει καλές αισθήσεις» για τον αγώνα του Champions League. Αύριο, μέρα κλειδί.


Ο Μπαπέ δεν αποκλείεται για τη Λιλ. Η μεγάλη είδηση για την αποστολή της Μαδρίτης. Ο Κίλιαν τραυματίστηκε στον μηριαίο δικέφαλο του αριστερού ποδιού στη μονομαχία με την Αλαβές. Έχασε το ντέρμπι και φαινόταν ότι θα έχανε και τον αγώνα του Champions League της Τετάρτης και τον αγώνα του Σαββάτου με τη Βιγιαρεάλ. Φαινόταν, γιατί δεν θα γίνει έτσι. Τουλάχιστον, θα εξαντλήσει τις πιθανότητες για να βοηθήσει τη Μαδρίτη στην πατρίδα του. Δεν υπάρχει ετυμηγορία, αυτή θα την υπαγορεύσει η αυριανή προπόνηση, αλλά θα ανέβει στο λευκό αεροπλάνο που θα κατευθυνθεί στη βόρεια πόλη. Είχαν προγραμματιστεί τρεις βδομάδες αναρρωτικής άδειας... και τελικά μπορεί να’ναι μόνο μία.

«Έχει καλές αισθήσεις», λένε απ’τον σύλλογο, κι όλα θα εξαρτηθούν απ’τις αισθήσεις του στο Pierre-Mouray την παραμονή της δεύτερης αγωνιστικής του Champions League. Η ιδέα είναι να κάνει ένα μέρος της προπόνησης με τους συμπαίκτες του, χωρίς να αποκλείεται να την κάνει κι όλη. Σ’εκείνη τη δεύτερη περίπτωση, η συμμετοχή του θα άλλαζε από χιμαιρική, σε πιθανή. Εάν υπάρξει πράσινο φως απ’την ιατρική ομάδα, ο Mbappé θα μπορούσε να πάρει λεπτά. Και, ποιος ξέρει, ίσως μοιραστεί το γήπεδο με τον αδερφό του Ίθαν, στην απέναντι πλευρά... Θα’ναι η πιο περιζήτητη φωτογραφία, χωρίς αμφιβολία.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.