News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Οι ιατρικές εξετάσεις επιβεβαιώνουν τον τραυματισμό του Courtois στον προσαγωγό

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024

Του Joel Del Río

Η επιστροφή του τερματοφύλακα της Ρεάλ Μαδρίτης εξαρτάται απ’την εξέλιξη της πάθησης. Θα έχανε δύο παιχνίδια... και καταρχήν το Clásico δεν κινδυνεύει


"Μετά τις εξετάσεις που έγιναν σήμερα στον παίκτη μας Τιμπό Κουρτουά από τις Ιατρικές Υπηρεσίες της Ρεάλ Μαδρίτης, διαγνώστηκε με τραυματισμό στον προσαγωγό του αριστερού του ποδιού. Εν αναμονή της εξέλιξης", ανέφερε η επίσημη ανακοίνωση του λευκού συλλόγου για την φυσική κατάσταση του τερματοφύλακα, ο οποίος κατέληξε τραυματίας και χωρίς να μπορεί να εκτελέσει τα ελεύθερα στα τελευταία λεπτά του derbi madrileño.

Ήταν ο ίδιος ο Κάρλο Αντσελότι που το επιβεβαίωσε στη συνέντευξη Τύπου για να ενημερώσει για την κατάσταση του βασικού τερματοφύλακά του σε μια δύσκολη φάση της σεζόν: «Έχει ένα μυϊκό πρόβλημα, θα αξιολογηθεί αύριο». Έτσι έγινε, αφού μετά τις σχετικές ιατρικές εξετάσεις, ο λευκός σύλλογος επιβεβαίωσε τον τραυματισμό του που θα τον αφήσει εκτός δράσης για κάτι παραπάνω από δύο βδομάδες. Σ’αυτό το διάστημα, ο λευκός σύλλογος θα παίξει δύο παιχνίδια (Champions League και LaLiga) κι ο στόχος είναι να φτάσει στον αγώνα με τη Celta στις 19 Οκτωβρίου μετά τη διεθνή διακοπή. Έτσι, δεν θα κινδύνευε, κατ' αρχήν το Clásico (26 Οκτωβρίου) ούτε κι ο τρίτος αγώνας του Champions League με τη Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Η στιγμή του τραυματισμού

Στο δεύτερο ημίχρονο του ντέρμπι με την Ατλέτικο της Μαδρίτης, ο Κουρτουά έβαλε το χέρι του στον προσαγωγό του αριστερού του ποδιού πολλές φορές, αναγκάστηκε να ζητήσει απ’τους συμπαίκτες του να του εκτελέσουν τα ελεύθερα, κάτι που έκανε ο Βαλβέρδε, και ακόμη και κάποια βαθιά μπαλιά επέλεξε να την κάνει με το χέρι αντί για το πόδι. Ήταν τραυματίας, αλλά κατάφερε να τελειώσει το ματς χωρίς πολλά προβλήματα λόγω όλων όσων διακύβευε η ομάδα.

 

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.