News Update :

powered by Agones.gr - livescore

3 μήνες χωρίς τον Brahim

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024

Του Fernando S. Tavero

Οι πρώτες αισθήσεις υποδήλωναν απουσία 4 βδομάδων, αλλά ο τραυματισμός στον μακρύ προσαγωγό του δεξιού ποδιού θα αφήσει τον malagueño εκτός για 3 μήνες.


3 μήνες χωρίς τον Μπραίμ. Άλλη μια τεράστια σωματική αναποδιά για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο malagueño αποχώρησε απ’τη μονομαχία με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ στο 24ο λεπτό. 5 λεπτά νωρίτερα είχε νιώσει μια ενόχληση στον δεξιό προσαγωγό του. Προσπάθησε να συνεχίσει, αλλά το σώμα του είπε αρκετά. Στην αρχή δεν φαινόταν σοβαρό και σύμφωνα με πηγές που συμβουλεύτηκε αυτή η εφημερίδα αναμενόταν περίπου ένας μήνας απουσίας λόγω μιας μικρορήξης στην περιοχή. Ωστόσο, τελικά η σοβαρότητα πολλαπλασιάζεται. «Τραυματισμός του μακρύ προσαγωγού του δεξιού ποδιού». Το λευκό ιατρείο δεν παίρνει ανάσα.

Ο Αντσελότι δεν τόλμησε να κάνει προβλέψεις. «Θα το αξιολογήσουμε αύριο», είπε, αναφερόμενος στο σήμερα. Και γύρω στις 12 το πρωί, ενώ η ομάδα προπονούταν μόλις λίγες ώρες μετά τη νίκη στο Ανοέτα (0-2), άρχισαν οι εξετάσεις. Εσωτερικά εκτιμιόταν μια απουσία μέχρι την επόμενη διακοπή των εθνικών. Αλλά τελικά η απουσία θα’ναι μέχρι τον Δεκέμβριο.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.