News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Μαδρίτη περιμένει τον καλύτερο Vini

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2024

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Ο σύλλογος δεν βλέπει μια τραυματική αποχώρηση ακόμα κι αν η αγορά της Σαουδικής Αραβίας δεν κλείνει μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου


Η μεγαλύτερη ανησυχία του προπονητικού επιτελείου της Ρεάλ Μαδρίτης σ’αυτήν την αρχή της σεζόν δεν είναι να βρει το κλειδί για την τέλεια διάταξη, ούτε να βρει ο Kylian Mbappé την ιδανική θέση του. Καθόλου. Ο νούμερο ένα στόχος είναι να ξεχάσει ο Βινίσιους όλα όσα ειπώθηκαν τις τελευταίες βδομάδες σχετικά με την κλήση που έλαβε απ’το ποδόσφαιρο της Σαουδικής Αραβίας και να ανακτήσει την ομαλότητά του στην καθημερινή βάση και να επιστρέψει το ποδόσφαιρο και η νοοτροπία που τον έχει κάνει να’ναι ο πιο καθοριστικός παίκτης των τελευταίων σεζόν.


Η Σαουδική Αραβία κι ο Βινίσιους Τζούνιορ έχουν περπατήσει χέρι-χέρι για μεγάλο μέρος του καλοκαιριού. Η εμφάνιση της Αλ Αχλί και η επιθυμία της να πάρει τον Βραζιλιάνο ήταν ένα απ’τα νέα της καλοκαιρινής αγοράς. Όπως το περιέγραψε η MARCA, θα ήταν η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Τόσο η Ρεάλ Μαδρίτης όσο κι ο ποδοσφαιριστής γύρισαν την πλάτη στην κλήση.

Η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας εξαρτιόταν ανά πάσα στιγμή από μια εξωτερική συνεισφορά, ας πούμε από ενός σεΐχη, για να μπορέσει να πλησιάσει τα νούμερα που έχουν χειριστεί σε μια επιχείρηση εκτός των ορίων της αγοράς που θέτει ο φορέας που διέπει το ποδόσφαιρο στην Αραβία.


Η Σαουδική Λίγκα ελέγχει όλες τις κινήσεις των ομάδων και παρόλο που η Αλ Αχλί είναι ανάμεσα σ’αυτές που θεωρούνται μεγάλες κι έχει ένα μεγαλύτερο περιθώριο από άλλες ομάδες, ελέγχεται απ’το κρατικό επενδυτικό ταμείο και μια τέτοια επιχείρηση δεν προβλέπεται εντός των καθορισμένων ορίων. Η Λίγκα εγκρίνει ή απορρίπτει τις προτάσεις που γίνονται απ’τις ομάδες εάν θεωρούνται ότι είναι πάνω απ’την πραγματική τους τιμή. Υπάρχει πάντα χώρος σε περίπτωση που φτάσουν εξωτερικές οικονομικές συνεισφορές στην καθημερινότητα της ομάδας, αλλά αυτή τη στιγμή δεν προβλέπεται μια τέτοια κίνηση.

Το γεγονός είναι ότι από τότε που εμφανίστηκε το ενδιαφέρον και οι διαδοχικές φήμες, τα αποδυτήρια πιστεύουν ότι ο Βινίσιους μπορεί να’χει χάσει μέρος της συγκέντρωσης και της προσοχής. Ο Αντσελότι και οι δικοί του γνωρίζουν ότι τώρα η δουλειά όλων είναι να ανακτήσει ο Βίνι αυτή τη χαρούμενη, νικηφόρα νοοτροπία, ώστε να να’ναι και πάλι ο τολμηρός ποδοσφαιριστής που ήταν πάντα.


Ο Βινίσιους δεν έχει θέσει σε καμία στιγμή μια οριακή κατάσταση στον σύλλογο. Είναι αλήθεια ότι ενημέρωσε το τι έγινε, αλλά έμεινε εκεί. Όλα μοιάζουν παρκαρισμένα, αλλά η βροχή εκατομμυρίων κάνει πάντα το μυαλό να χάνει την συγκέντρωσή του. Το’χει αναγνωρίσει ακόμη κι ο ίδιος ο Ντιμπάλα, ο οποίος είχε μια προσφορά 75 εκ. ευρώ ετησίως απ’την ομάδα των Μίτσελ και Νάτσο (Al Qadsiah) και την οποία τελικά έχει αρνηθεί.

Ο Αργεντινός παραδέχτηκε ότι το σκέφτηκε για πολλές μέρες. Μπροστά σ’ένα τέτοιο σενάριο είναι δύσκολο να βρεις κάποιον που να κοιτάζει απ’την άλλη πλευρά. Ο Βινίσιους θέλει να συνεχίσει στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά όλα όσα συμβαίνουν γύρω του καταλήγουν να’χουν πάντα επιρροή και τα χρήματα είναι ένα πολύ σημαντικό μέρος του κόσμου του ποδοσφαίρου και οποιουδήποτε άλλου επαγγέλματος.

Στη Ρεάλ Μαδρίτης δεν προβλέπεται κάποια τραυματική επιχείρηση, αν και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η αγορά της Σαουδικής Αραβίας δεν κλείνει μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.