News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Cesc υπογράφει τον Nico Paz

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024

Του Mirko Calemme

Το νεαρό ταλέντο της Μαδρίτης υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με την ιταλική ομάδα, η οποία τον ανακοίνωσε: «Έρχεται ένα ανερχόμενο αστέρι της Ρεάλ Μαδρίτης και της Αργεντινής».


Η Κόμο ψαρεύει ξανά στην Ισπανία. Η ομάδα του Σεσκ Φάμπρεγας που σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο έχει ενσωματώσει μεταξύ άλλων τους Πέπε Ρέινα, Ραφαέλ Βαράν, Αλμπέρτο ​​Μορένο και Σέρτζι Ρομπέρτο, απέκτησε τις υπηρεσίες του Νίκο Παζ. Ο Αργεντινός επιτελικός μέσος, γεννημένος το 2004, υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με τους lariani, οι οποίοι θα πληρώσουν περίπου 6 εκατομμύρια ευρώ για τις υπηρεσίες του, συν το 50% της μελλοντικής πώλησής του.

Η Ρεάλ Μαδρίτης, όπως κάνει πάντα με τα νεαρά ταλέντα που πουλάει, εξασφάλισε μια οψιόν επαναγοράς. Η ιταλική ομάδα ανακοίνωσε την υπογραφή του με μεγάλο ενθουσιασμό, αποκαλώντας τον παίκτη «ένα ανερχόμενο αστέρι της Ρεάλ Μαδρίτης και της εθνικής εφήβων της Αργεντινής» και υπενθυμίζοντας το ντεμπούτο του στην πρώτη λευκή ομάδα πέρσι και το γκολ που σημείωσε εναντίον της Νάπολι στο Champions League.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.