News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Davies ξέρει ότι το μέλλον του στη Real Madrid περνάει απ’το να κάνει μια κίνηση αλά Mbappé

Τετάρτη 14 Αυγούστου 2024

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Ο Καναδός παίκτης ολοκληρώνει το συμβόλαιό του στο τέλος του 2025


Η Ρεάλ Μαδρίτης, οι ηγέτες της, παραμένουν σταθεροί στην ιδέα να θεωρούν κλειστή την αγορά αφίξεων ποδοσφαιριστών για το πρώτο ρόστερ. Δεν υπάρχει συζήτηση όσα κι αν λέγονται, συζητούνται ή εικάζονται απ’τα μέσα ενημέρωσης ή τις επιθυμίες των οπαδών. Στο Valdebebas εκτιμούν και πιστεύουν ότι το ρόστερ είναι αρκετά ικανό να αποδώσει κι ότι δεν χρειάζεται να καλύψουν την απώλεια του Νάτσο στο κέντρο της άμυνας. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα ονόματα δεν συνεχίζουν να εμφανίζονται μέρα με τη μέρα. Ένα απ’τα πιο επαναλαμβανόμενα είναι αυτό του Αλφόνσο Ντέιβις και της εσωτερικής του μάχης με τη Μπάγερ Μονάχου.

Η αλήθεια είναι ότι ο Καναδός φημολογείται απ’τον περασμένο Οκτώβριο και τη βασική προϋπόθεση για να συσχετίζεται με τη Ρεάλ Μαδρίτης την πληροί κατά γράμμα. Δεν έχει ανανεώσει και συνεχίζει να εμφανίζεται δυνατός απέναντι στις πιέσεις της Μπάγερν, ενός συλλόγου που δεν έχει έρθει ποτέ σε επαφή με τη Ρεάλ Μαδρίτης για να ανοίξει μια οδό διαπραγματεύσεων. Ούτε και αντίστροφα.

Η ανανέωση του Ferland Mendy έχει σταματήσει τη λευκή ορμή-ανάγκη γύρω απ’τον Καναδό, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η Ρεάλ Μαδρίτης έχει πάψει να βλέπει τον μπακ ως έναν ενδιαφέροντα ποδοσφαιριστή, αλλά για τη σεζόν 25-26. Το περιβάλλον του αμυντικού γνωρίζει απ’την πρώτη μέρα που συνδέθηκε το όνομά του με το λευκό club ότι η προϋπόθεση για οποιαδήποτε προσέγγιση ήταν να μην ανανεωθεί το συμβόλαιο.

Αυτό στο οποίο δεν πρόκειται να μπει η Ρεάλ Μαδρίτης είναι σ’έναν ανοιχτό πλειστηριασμό για τον Ντέιβις. Εξακολουθεί να θεωρείται ένας σημαντικός ποδοσφαιριστής, αλλά τώρα όλα εξαρτώνται απ’τη λήξη του συμβολαίου του στις 30 Ιουνίου του 2025. Αν η Μπάγερν αποφασίσει να ψάξει για αγοραστή αυτό το καλοκαίρι μπροστά στην άρνηση του μπακ να ανανεώσει, δεν φαίνεται ότι θα τον βρει στη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία εκτός από μια απροσδόκητη στροφή της αγοράς, έχει αποφασίσει να περιμένει και να έχει τον Mendy και τον Fran García για την αριστερή πλευρά της madridista άμυνας.

Ο ατζέντης του Davies δεν έχει διευκολύνει καθόλου το να’χει μπορέσει να προχωρήσει και να ανακατευθυνθεί η επιχείρηση μπροστά στις υπερβολικές διαρροές που εμφανίστηκαν κατά τη διάρκεια της περασμένης σεζόν. Πολύς θόρυβος εδώ και μήνες, κάτι που δεν έχει αρέσει στο Valdebebas.

Γίνεται λόγος για νούμερα, για απορριφθείσες προσφορές, αλλά η Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει κάνει καμία προσέγγιση στη Μπάγερν, όπως αναφέρουν στη MARCA εξουσιοδοτημένες φωνές απ’τον λευκό σύλλογο. Το να δηλώνεις με σχεδόν τρεις βδομάδες απομένουν ότι η αγορά του λευκού συλλόγου έχει τελειώσει είναι πολύ επικίνδυνο παρά τα όσα έχουν επιβεβαιώσει οι ηγέτες κι ο ίδιος ο Αντσελότι.

Η προσέγγιση με τον Ντέιβις είναι σταθερή κι ο Καναδός γνωρίζει ότι το πιθανό μέλλον του ως madridista δεν περνάει απ’την ανανέωση, αλλά απ’την αναμονή για το καλοκαίρι του 2025. Ο Μπαπέ θα γίνει το σημείο αναφοράς για πολλούς επειδή άντεξε, περίμενε και θέρισε τον καρπό. Εν τω μεταξύ, η Μπάγερν θα συνεχίσει να επιμένει στην ανανέωση του συμβολαίου.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.