News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η κραυγή του Camavinga που σίγησε την προπόνηση: χάνει στον τελικό

Τετάρτη 14 Αυγούστου 2024

Του Miguel Angel Lara

Αποχώρησε απ’το ματς προπόνησης μετά από γλίστρημα αλλά αποκλείεται ένα σοβαρό πρόβλημα, αν και αποκλείεται να παίξει στον τελικό.


Μια κραυγή αντήχησε στο άδειο Εθνικό Στάδιο της Βαρσοβίας. Ήταν απ’τον Camavinga. Ο Γάλλος διεθνής έπεσε στο έδαφος μετά από γλίστρημα και η προπόνηση διακόπηκε αμέσως. Οι χειρονομίες κάποιων συμπαικτών του, μαζί με την κραυγή, χτύπησαν τους συναγερμούς. Μια ψυχρή σιωπή κυριάρχησε σε όλα.

Ο Καμαβίνγκα, περικυκλωμένος απ’τους συμπαίκτες του, δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες στο χορτάρι. Μετά από αρκετά λεπτά στο έδαφος, σηκώθηκε και ήταν ξεκάθαρο ότι δεν επρόκειτο να συνεχίσει την προπόνηση. Το νέο νούμερο 6 της Μαδρίτης κατευθύνθηκε στ’αποδυτήρια χωρίς να δείχνει σημάδια ότι ο τραυματισμός ήταν σοβαρός. Έφτασε στη πλαϊνή γραμμή χωρίς σχεδόν να κουτσαίνει, αλλά ήταν πολύ θυμωμένος. Πριν μπει στο τούνελ των αποδυτηρίων έβγαλε τη σαλιάρα του και την πέταξε στο έδαφος.

Μόλις μπήκε στ’αποδυτήρια, διεξήχθη μια εξέταση για να διαπιστωθεί τι είδους πραγματικό πρόβλημα έχει ο Camavinga. Αυτή η πρώτη εξέταση αποκλείει ένα σοβαρό τραυματισμό στην κατεστραμμένη περιοχή, το αριστερό πόδι. Ακόμα κι έτσι, είναι προτιμότερο να περιμένουμε όσο περνούν οι ώρες για να δούμε πώς εξελίσσεται η πληγείσα περιοχή. Δεν θα παίξει στον τελικό με την Αταλάντα.


Δυνατό διάστρεμμα γόνατος

Η πρώτη εκτίμηση απ’τις ιατρικές υπηρεσίες της Ρεάλ Μαδρίτης δείχνει ότι ο Γάλλος μέσος έχει ένα σοβαρό διάστρεμμα στο αριστερό γόνατο. Ο τραυματισμός θα τον εμποδίσει να είναι διαθέσιμος απόψε για να παίξει στον τελικό του Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ κόντρα στην Αταλάντα. Το θετικό είναι ότι καταρχήν αποκλείεται ένας πολύ σοβαρός τραυματισμός.

Ο Camavinga υπέστη τον τραυματισμό εντελώς μόνος κατά τη διάρκεια του προπονητικού αγώνα. Δέχτηκε μια πάσα από έναν συμπαίκτη του και προσπαθώντας να αποφύγει τον Tchouaméni τραυμάτισε το γόνατό του.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.