News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Lunin δεν έχει ανανεώσει και η Ρεάλ Μαδρίτης δεν αποκλείει τίποτα

Δευτέρα 1 Ιουλίου 2024

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Ούτε έχει υπογράψει ούτε έχει ενημερώσει τον σύλλογο ότι θέλει να φύγει. Στο Valdebebas δεν τα έχουν όλα υπέρ τους... και δεν ξεχνούν τον Κέπα


Ο Andriy Lunin δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Η φήμη που εμφανίστηκε στα τελευταία στάδια της περασμένης σεζόν θεώρησε δεδομένη αυτήν την επέκταση του δεσμού που τον ενώνει με τον λευκό σύλλογο, αλλά η κίνηση δεν έχει γίνει. Μάλιστα, οι ηγέτες της madridista οντότητας δεν έχουν νέα για το μέλλον του τερματοφύλακα. Δεν έχει κάνει καμία δήλωση κι ως εκ τούτου συνεχίζουν την προσέγγισή τους ότι θα εκπληρώσει το υπόλοιπο έτος του συμβολαίου του, περιμένοντας να κλείσει η συμφωνία ή να εμφανιστεί άλλο διαφορετικό σενάριο στο μέλλον του τερματοφύλακα, καθώς θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια πρόταση για να πάει σε άλλη ομάδα.

Στ'αποδυτήρια, στο τέλος του τελικού του Champions League, θεωρούσαν δεδομένο ότι ο Λούνιν θα αναζητούσε μια αλλαγή σκηνικού για την επόμενη σεζόν. Επιπλέον, το πίστευε ακόμη και το προπονητικό επιτελείο, δικαιολογώντας το με την απόδειξη ότι ο βασικός της Ρεάλ Μαδρίτης είναι και θα'ναι ο Τιμπό Κουρτουά, μια περίσταση που περιπλέκει στο μέγιστο αυτό που αναζητά ο τερματοφύλακας της Εθνικής Ουκρανίας, που δεν είναι άλλο απ'το να'ναι ένας βασικός.

Ηρεμία με τον Jorge Mendes στο βάθος

Αυτοί που κάνουν κουμάντο στη Μαδρίτη είναι ήρεμοι. Θεωρούν ότι έχουν έναν τερματοφύλακα εγγυήσεων στη σκιά του Κουρτουά, αλλά γνωρίζουν επίσης ότι τη στιγμή που θα εμφανιστεί μια σημαντική προσφορά για τον παίκτη, η κατάσταση θα μπορούσε να αλλάξει. Μάλιστα, πιστεύουν ότι η έλευση του Jorge Mendes, στο περιβάλλον του τερματοφύλακα, μπορεί να έχει ως πρώτο στόχο μια αλλαγή ομάδας, ένα σχέδιο που κανείς δεν έχει κάνει ακόμη γνωστό στη madridista ευγενή ζώνη.

Η βιτρίνα του Euro δεν ήταν θετική για τον Λούνιν, όπως αναγνώρισε ο ίδιος ο τερματοφύλακας αφότου έχασε την θέση του βασικού στο δεύτερο παιχνίδι και δεν την ξαναβρήκε. Με την Ουκρανία να έχει πια αποκλειστεί, ο Λούνιν δεν έχει καταφέρει να ανατιμηθεί στο τουρνουά και να ενισχύσει τη μορφή του στην αγορά, όπως περίμενε. Απέτυχε στο πρώτο παιχνίδι και δεν έπαιξε ξανά.

Στο Valdebebas πιστεύουν ότι αυτή τη στιγμή η κατάσταση στο τέρμα είναι ελεγχόμενη. Αισθάνονται ασφαλείς με τον Κουρτουά ως νούμερο 1 και με τον Lunin ως δεύτερο τερματοφύλακα. Φυσικά, σε περίπτωση που ο Ουκρανός καταλήξει να φύγει, θα εμφανιζόταν στον ορίζοντα η επιλογή υπογραφής άλλου τερματοφύλακα και θα'πρεπε να πιάσουν δουλειά.

Ο Κέπα, σε αναμονή

Εκεί εμφανίζεται η μορφή του Κέπα, που επέστρεψε πια στο ρόστερ της Τσέλσι μετά τη χρονιά που ήταν δανεικός στη Μαδρίτη. Όμως ο αγγλικός σύλλογος δεν φαίνεται πολύ πρόθυμος να τον αφήσει να εκπληρώσει το έτος του συμβολαίου που του απομένει. Ήρθε ως λύση επείγουσας ανάγκης στη Ρεάλ Μαδρίτης μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Κουρτουά, αλλά η τύχη, κακή σε αυτή την περίπτωση, λειτούργησε εναντίον του. Όταν ήταν στα καλύτερά του, τραυματίστηκε και μετά όλα ήταν διαφορετικά, συμπίπτοντας με την καλύτερη στιγμή του Λούνιν.


Ήταν χαρούμενος στη Μαδρίτη και εκπλήρωσε ένα όνειρο παίζοντας στο Santiago Bernabéu. Προς το παρόν, περιμένει τις εξελίξεις (με προσφορές στο χέρι) και να δει τι θα συμβεί. Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει πολύ πρόθεση να κινηθεί στο τέρμα αν δεν αλλάξει κάτι, επομένως περιμένει, αλλά με την ιδέα ότι η πιθανή επιχείρηση που θα γίνει δεν θα'ναι επικίνδυνη για την οικονομική τάξη.

Μια επιλογή που βρίσκεται στο τραπέζι

Κάποιες στιγμές τις τελευταίες βδομάδες, το όνομα του Κέπα έχει εμφανιστεί στα γραφεία του Valdebebas. Προς το παρόν, αν και φαίνεται ότι θα'ναι για λίγες μέρες, ο τερματοφύλακας ανήκει ακόμα στην Τσέλσι, η οποία φαίνεται να καταλαβαίνει ότι το καλύτερο είναι να βρει μια λύση για την σεζόν του συμβολαίου που του απομένει.

Ο τερματοφύλακας θα ήθελε να συνεχίσει στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά αυτή τη στιγμή ο σύλλογος δεν του έχει στείλει κανένα σήμα ότι θα κάνει την επιχείρηση, αν κι απ'το Valdebebas δεν κρύβουν ότι κάποια στιγμή μπορεί να ενεργοποιηθεί, ειδικά αν ο Λούνιν αφήσει να διαρρεύσει αυτό που περιμένουν, ότι αναζητά προορισμό.

Το πρόβλημα είναι ότι οι ομάδες θα ενεργοποιηθούν στην αναζήτηση μεταγραφών κι ο Κέπα είναι ένας απ'τους τερματοφύλακες που θα ακολουθήσουν στην αγορά. Δεν λείπει το ενδιαφέρον ομάδων.

Ο Αντσελότι ζήτησε πράγματι απ'τον σύλλογο τον Φραν Γκονζάλες για να συμπληρώσει τη λίστα των τερματοφυλάκων στην καθημερινή δουλειά, αν και η αθλητική διοίκηση επιμένει ότι αυτό που χρειάζεται ο διεθνής κάτω των 19 ετών είναι να παίζει και τον περιμένει το τέρμα της Καστίγια.

Πιστεύεις ότι η Μαδρίτη πρέπει να ανανεώσει τον Λούνιν ή να προσπαθήσει να τον πουλήσει; Να τον ανανεώσει, είναι καλός δεύτερος τερματοφύλακας για τον Κουρτουά· Να τον πουλήσει, δεν είναι δεύτερος τερματοφύλακας εγγυήσεων

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.