News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Όλο και πιο κοντά στη Μαδρίτη ο Mastantuono

Δευτέρα 24 Ιουνίου 2024

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Ο λευκός σύλλογος διαπραγματεύεται τώρα το να μειώσει την τιμή της ρήτρας των 45 εκατομμυρίων σε περίπου 25 εκατομμύρια.


Ο Franco Mastantuono συνεχίζει να βαδίζει προς ένα λευκό madridista μέλλον. Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ξεκάθαρο ότι ο 16χρονος Αργεντινός είναι κάτι περισσότερο από μια υπόσχεση κι ότι ταιριάζει απόλυτα στον τύπο του παίκτη που αναζητά το λευκό club. Νέος, ταλαντούχος και με περιθώρια προόδου για να γίνει ποδοσφαιριστής της πρώτης λευκής ομάδας.

Οι επαφές με τη Ρίβερ Πλέιτ έχουν ήδη ξεκινήσει κι όπως ενημέρωσε αυτή η εφημερίδα, ο Σαντιάγο Σολάρι ήταν ο υπεύθυνος της επαφής με την ομάδα του ως ποδοσφαιριστής στην Αργεντινή πριν κάνει το άλμα στην Ευρώπη. Όπως ομολόγησε στη MARCA ο αντιπρόεδρος του millonario club, Ignacio Villarroel, η σχέση μεταξύ των συλλόγων είναι εξαιρετική και πολύ περισσότερο με τον Σολάρι ως πρεσβευτή.

Η Ρεάλ Μαδρίτης συμφωνεί να συνεχίσει ο Μασταντουόνο να παίζει στη Ρίβερ Πλέιτ για μία ακόμη σεζόν πριν αλλάξει αέρα. Αυτό στο οποίο δεν φτάνει το madridista club είναι να πληρώσει τη ρήτρα αποχώρησης των 45 εκατομμυρίων που συμφώνησαν ο παίκτης και οι ηγέτες πριν από μήνες. Η διαπραγμάτευση βρίσκεται σ’εκείνο το σημείο και οι ηγέτες της Ρίβερ Πλέιτ γνωρίζουν ήδη ότι η επιθυμία του ποδοσφαιριστή δεν είναι άλλη απ’το να παίξει στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Στην Αργεντινή λέγεται ότι υπάρχουν προσφορές υψηλότερες απ’αυτή της Ρεάλ Μαδρίτης, με τη Μάντσεστερ Σίτι επικεφαλής, μια ομάδα που γνωρίζει ήδη πώς είναι να ψαρεύει στην cantera της Ρίβερ Πλέιτ με τους Julián Álvarez και Echeverri. Η madridista οντότητα κινείται με ηρεμία και ψυχραιμία. Γνωρίζει ότι μέρος του ταξιδιού έχει ήδη γίνει κι ότι τώρα πρέπει να τελειώσει την επιχείρηση, αλλά ξεκινώντας από μια πλεονεκτική θέση, όπως συμβαίνει με τον Leny Yoro.

Η Ρεάλ Μαδρίτης παρακολουθεί στενά την αγορά της Αργεντινής εδώ και αρκετό καιρό. Ορισμένοι τομείς του συλλόγου θέλουν να αποδείξουν ότι η αγορά για το λευκό club, όσον αφορά τις μεταγραφές στη Νότια Αμερική, ούτε ξεκινά ούτε τελειώνει στη Βραζιλία.

Η πρώτη προσπάθεια ήταν με τον Julián Álvarez, αλλά η αποτυχία απόκτησης ισπανικού διαβατηρίου απ’τους Rodrygo, Militão και Vinicius έκλεισε τις πόρτες στον επιθετικό, ο οποίος ως παιδί δοκίμασε για λίγες μέρες στο λευκό club και που δεν μπόρεσε να μείνει λόγω των μεταγραφών ανηλίκων και των προβλημάτων που θα μπορούσαν να’χουν προκύψει.

Το 2021 οι θέσεις ξένων στο λευκό ρόστερ ήταν καλυμμένες και δεν υπήρχαν περιθώρια ελιγμών, συγκυρία που δεν υφίσταται πλέον, αφού την επόμενη σεζόν θα υπάρχει μόνο ο Έντρικ.

Η Μάντσεστερ Σίτι εμφανίστηκε την κατάλληλη στιγμή και πήρε τον επιθετικό με αντάλλαγμα 25 εκ. ευρώ, ποσό που είναι αυτό που είναι διατεθειμένη να βάλει στο τραπέζι η Ρεάλ Μαδρίτης για να πάρει τον 16χρονο Αργεντινό μέσο και ήδη διεθνή με την Κ 20.

Τώρα είναι η Ρεάλ Μαδρίτης που κινήθηκε γρήγορα και ελλείψει εμποδίων, μπορεί σύντομα να κλείσει την υπογραφή αυτού που είναι η μεγάλη υπόσχεση του αργεντίνικου ποδοσφαίρου.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.