News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Ρεάλ Μαδρίτης βλέπει κοντά την ανανέωση του Ferland Mendy

Τρίτη 23 Ιουλίου 2024

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Στο Valdebebas είναι πεπεισμένοι ότι η συμφωνία θα κλείσει τις επόμενες μέρες


Η ανανέωση του συμβολαίου του Ferland Mendy είναι κοντά στο να γίνει πραγματικότητα. Όπως έχει ενημερώσει κατά καιρούς η MARCA, η επέκταση του δεσμού που τον ενώνει με τη Ρεάλ Μαδρίτης ήταν μία απ'τις προτεραιότητες που έθεσε ο Κάρλο Αντσελότι και στην οποία άρχισαν να δουλεύουν οι madridistas ηγέτες πριν απ'το τέλος της περασμένης σεζόν. Πλέον όλα δείχνουν ότι η συμφωνία, αυτή που έχει αντισταθεί εδώ και πολύ καιρό, μπορεί να γίνει πραγματικότητα μόλις επιστρέψει απ'τις διακοπές ο μπακ.

Ο Ferland Mendy μπόρεσε να ανατρέψει μια κατάσταση που τον καλούσε ουσιαστικά να αλλάξει την αθλητική του ζωή όσον αφορά μια πιθανή αλλαγή προορισμού. Μόλις τον άφησαν σε ησυχία οι τραυματισμοί, ο μπακ έγινε αυτό που προέβλεψε ήδη ο Κάρλο Αντσελότι: ο καλύτερος αμυντικός μπακ στον κόσμο. Το λένε οι αντίπαλοι όπως ο Λαμίν Γιαμάλ και τα πάντα ψυχρά στατιστικά που δείχνουν ότι κανένας επιθετικός δεν κατάφερε να τον ξεπεράσει στην τελευταία διοργάνωση του Champions League, που κέρδισε η ομάδα του, η Ρεάλ Μαδρίτης, στο Λονδίνο.

Η συμβουλή του Ζινεντίν Ζιντάν ήταν κλειδί και θα λέγαμε σχεδόν καθοριστική για να υπογράψει το λευκό club τον τότε παίκτη της Ολυμπίκ Λυών το 2019. Απ'την στιγμή της άφιξής του, οι τραυματισμοί ήταν ένας απ'τους συνοδοιπόρους του, αλλά όλα άλλαξαν στην τελευταία σεζόν κι ο Γάλλος άρχισε να δίνει τον καλύτερό του εαυτό, με τη υποστήριξη της σωματικής βελτίωσης και της απόλυτης εμπιστοσύνης τόσο του Κάρλο Αντσελότι όσο κι όλων των αποδυτηρίων.

Οι ηγέτες της Ρεάλ Μαδρίτης έδειξαν ήδη στο περιβάλλον του Mendy πριν από βδομάδες την επιθυμία να επεκτείνουν αυτόν τον δεσμό. Κάτι που έτυχε θετικής υποδοχής απ'τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος, όπως έχει συμβεί και σ'άλλες στιγμές, έχει δεχθεί κλήσεις απ'το ποδόσφαιρο της Σαουδικής Αραβίας, με σημαντικές και παχυλές οικονομικές προσφορές. Στο Valdebebas είναι πεπεισμένοι ότι η συμφωνία θα κλείσει τις επόμενες μέρες κι ως εκ τούτου ο Γάλλος θα συνεχίσει να'ναι παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης για περισσότερο από όσο υποδεικνύει το τρέχον συμβόλαιό του, δηλαδή στις 30 Ιουνίου του 2025.

Ο Mendy είναι χαρούμενος στη Μαδρίτη. Τα αποδυτήρια τον αγαπούν και τον σέβονται. Νιώθει ότι τον εκτιμούν και πλησιάζει στο να βρει ένα σημείο συμφωνίας. Τα πλάνα των τεχνικών και των ηγετών του λευκού συλλόγου αναφέρουν ως αριστερούς μπακ τον Γάλλο και τον Φραν Γκαρθία, έναν εντελώς συμπληρωματικό παίκτη που έχει άλλα 4 χρόνια συμβόλαιο με την πρώτη λευκή ομάδα.

Πέρα απ'όλα αυτά, υπάρχει το θέμα του Alphonso Davies και το καθόλου ξεκάθαρο μέλλον του. Αν δεν ανανεώσει, ο μήνας Αύγουστος θα'ναι το στάδιο για να τεθεί κάτι, αλλά προς το παρόν η Ρεάλ Μαδρίτης συνεχίζει τη δουλειά της, που είναι να ανανεώσει τον Ferland Mendy.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.