News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Alaba θα καθορίσει εάν η Real Madrid θα υπογράψει ή όχι έναν στόπερ τις τελευταίες μέρες της αγοράς

Κυριακή 28 Ιουλίου 2024

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Η ιδέα είναι να μην υπογράψουν. Τίποτα δεν έχει αλλάξει από τότε που ο Γιόρο επέλεξε τα 9 εκατομμύρια ευρώ που πρόσφερε η Γιουνάιτεντ. Εάν ο Alaba στοχεύσει τον Οκτώβριο, δεν θα υπάρξει ενσωμάτωση


Η υπογραφή του Λένι Γιόρο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ άφησε συγκροτημένο και χωρίς στόπερ τον Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος, όπως συνέβη σε άλλες περιπτώσεις, πρώτα με τη θέση του φορ (υπόθεση Μπενζεμά) και μετά με αυτή του στόπερ (Μιλιτάο και Αλάμπα) κατάφερε να ξαναφτιάξει την ομάδα με αυτό που είχε ήδη στο σπίτι. Η ιστορία επαναλαμβάνεται, αφού στο Valdebebas έχουν ξεκάθαρο ότι προς το παρόν αποκλείεται η υπογραφή. Έχουν λάβει πολλές προσφορές, αλλά καμία διαπραγμάτευση.

Η εμφάνιση πολλών ονομάτων (ανάμεσά τους Λαπόρτ, ή Καλαφιόρι, έτοιμος να υπογράψει στην Άρσεναλ), έχουν διαδεχθεί το ένα το άλλο απ’τη στιγμή που ο Γιόρο δέχτηκε τα 9 εκατομμύρια ευρώ που έβαλε στο τραπέζι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. 6,5 λιγότερα από όσα έβαλε στο τραπέζι η Ρεάλ Μαδρίτης για να κάνει το Valdebebas σπίτι του.


Ηρεμία απ’το πρώτο λεπτό και απόφαση να μην υπογράψουν

Η madridista αθλητική διοίκηση έχει κοιτάξει την αγορά, αλλά απ’το πρώτο λεπτό είδαν ότι δεν υπήρχε τίποτα που θα μπορούσε να θεωρηθεί στρατηγικό, όπως ήταν ο Γάλλος. Μετά τη συνάντηση που έγινε αυτή τη βδομάδα, η απόφαση κάνει λόγο για μη υπογραφή ή, τουλάχιστον, για αναμονή της ανταπόκρισης του Αλάμπα μέχρι τα τέλη Αυγούστου. Σε αντίθεση με όσα ειπώθηκαν, δεν υπάρχει ανησυχία, αλλά υπάρχει προσδοκία για το τι μπορεί να συμβεί με τον Αυστριακό.

Αν κάτι είναι ξεκάθαρο τα τελευταία χρόνια, είναι ότι υπογράφουν από πεποίθηση κι όχι λόγω φαινομενικών αναγκών που βλέπουν οι άλλοι, κι όχι το Valdebebas. Το καλύτερο παράδειγμα βιώθηκε την περασμένη σεζόν. Ούτε ο Κέιν, ούτε ο Βλάχοβιτς, ούτε ο Kolo Muani, ούτε κάποιος άλλος δεν ήρθε για να αντικαταστήσει τον Μπενζεμά, εκτός απ’τον Χοσέλου. Και το ίδιο έγινε και με τον στόπερ. Πολύ εξωτερική πίεση, μηδενική εσωτερική αμφιβολία.

Θετική ανταπόκριση απ’τον Alaba

Εάν η ανταπόκριση είναι θετική κι ο Alaba ανταποκριθεί και δείξει ότι θα επιστρέψει τον Οκτώβριο-Νοέμβριο, δεν θα βγουν στην καλοκαιρινή αγορά του 2024. Διαφορετικά, θα δουν τι υπάρχει ανάμεσα στους στόπερ που είναι σημειωμένοι με κόκκινο, αλλά χωρίς ακραία επείγουσα ανάγκη.

Στο Valdebebas υπάρχει σιγουριά ότι ο Αλάμπα μπορεί να επιστρέψει κοντά στην πληρότητα, αλλά δεν θέλουν να τον πιέσουν. Η δουλειά και η αφοσίωσή του δεν περνά απαρατήρητη, όπως ούτε και η βαρύτητά του μέσα στο γκρουπ. Ποδοσφαιριστής με επιρροή μέσα στ’αποδυτήρια και πλήρους συνεννόησης με τον Κάρλο Αντσελότι.


Τις επόμενες τρεις βδομάδες θα κοιτάξουν επίσης και προς την cantera, ειδικά κατά τη διάρκεια της περιοδείας. Εάν ανταποκριθεί ο Raúl Asencio, θα μπορούσε να’ναι η εναλλακτική σε περίπτωση ανάγκης, αν και είναι σαφές ότι η πρώτη έκτακτη ανάγκη θα’ναι για να επιστρέψει ο Τσουαμένι στην θέση του στόπερ, αυτή στην οποία πολλοί στο Valdebebas πιστεύουν ότι θα καταλήξει να παίζει αργά ή γρήγορα. Υπάρχει κι ο Βαγέχο, αλλά αν εμφανιστεί κάποια ενδιαφέρουσα πρόταση θα φύγει.

Jacobo και Joan Martínez είναι οι άλλοι δύο canteranos που θα εξεταστούν. Φιναλίστ του Euro Κ 19 ο ένας και υπόσχεση 16 ετών που καλείται να κάνει σπουδαία πράγματα στη Ρεάλ Μαδρίτης και τον οποίο ο Αντσελότι και οι δικοί του θέλουν να παρακολουθήσουν στενά, ο άλλος. Υπομονή μαζί τους, εκτός απ’το ότι στον Ιταλό αρέσει να στραγγίζει το πρώτο ρόστερ πριν δώσει θέση στους νεότερους.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.