News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Τα κομμάτια του παζλ στα στόπερ της Ρεάλ Μαδρίτης 24-25

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2024

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Δεν υπάρχει απόφαση. Militao και Rüdiger είναι σταθεροί κι από'κεί και πέρα εμφανίζονται τα ονόματα των Nacho, Alaba, Rafa Marín και του Γάλλου Leny Yoro. Εξαντλείται η προθεσμία της αναμονής 


Ρεάλ Μαδρίτης στόπερ. Οι Rüdiger και Militao έχουν σταθερή θέση στη Ρεάλ Μαδρίτης 2024-2025. Ο Alaba, επίσης, αλλά θα είναι το γόνατό του που θα σηματοδοτήσει τη στιγμή της επιστροφής του στον ανταγωνισμό. Χωρίς βιασύνη. Ο Nacho εξακολουθεί να σκέφτεται τι θα κάνει. Έχει τρεις βδομάδες για να αποφασίσει αν το μέλλον του είναι ακόμα λευκό. Ο Ράφα Μαρίν ολοκλήρωσε τον δανεισμό του στην Αλαβές και επιστρέφει στη madridista οντότητα περιμένοντας τον προορισμό του. Οι τεχνικές αναφορές κάνουν λόγο για έναν νέο δανεισμό ως την καλύτερη λύση, όχι όμως οριστική. Θα αποτελούσε την άνοδο ενός ακόμη σκαλοπατιού όσον αφορά την ανταγωνιστικότητα.

Η απόφαση του Nacho θα καθορίσει το μέλλον ορισμένων παικτών και θα μπορούσε να επιταχύνει την υπογραφή του Leny Yoro, μια προσθήκη που σιγοψήνεται στον φούρνο του Valdebebas και που είναι έτοιμη, αλλά δεν έχει εκτελεστεί. Ζήτημα χρημάτων και επιθυμίας του Γάλλου να παίξει στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά η εμφάνιση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο προσκήνιο μπορεί να περιπλέξει μία απ'αυτές τις μεταγραφές που θεωρούνται στρατηγικές.

Καθορισμένη στρατηγική

Η βιασύνη δεν συμβαδίζει με το λευκό κλαμπ σε αυτού του είδους τις επιχειρήσεις. Η απουσία του Γιόρο απ'το Euro ή απ'τους Ολυμπιακούς Αγώνες μπορεί να βοηθήσει στην επιβράδυνση της μεταγραφής και στο να κινηθεί σε ορισμένα νούμερα περισσότερο σύμφωνα με την πραγματικότητα που έχει ορίσει η Ρεάλ Μαδρίτης για έναν 18χρονο στόπερ με όλο το μέλλον μπροστά του, αλλά για τον οποίο δεν πρόκειται να εγκαταλείψουν το καθιερωμένο μοτίβο. Προς το παρόν, η κατάσταση φαίνεται ελεγχόμενη, αλλά...

Του Yoro είναι μια επιχείρηση με διπλή ανάγνωση. Απ'τη μια, η Λιλ και η πρόθεσή της να τινάξει τη μπάνκα. Απ'την άλλη, η προσφορά που έστειλε στον παίκτη η Γιουνάιτεντ και η οποία ξεπερνά αυτό που μπορεί να προσφέρει ο λευκός σύλλογος. Ο παλμός, όχι η δημοπρασία, είναι στο υψηλότερο σημείο.


Ο Tchouameni 'αναγκασμένος' να κοιτάξει στην άμυνα

Το προπονητικό επιτελείο με επικεφαλής τον Κάρλο Αντσελότι έχει ένα ατού σε περίπτωση που δεν έρθει ο Γάλλος κι αυτό περιλαμβάνει την παρουσία του Τσουαμένι ως κεντρικός αμυντικός, θέση στην οποία έχει εμφανιστεί ήδη αυτή τη σεζόν και παρόλο που ο μέχρι τώρα μέσος δεν αισθάνεται πολύ άνετα παίζοντας στην άμυνα, η ιδέα είναι να δουλέψει σ'αυτήν την αλλαγή ή τουλάχιστον να αποδεχθεί αυτή την συνθήκη του τρίτου στόπερ περιμένοντας την ανταπόκριση του Alaba μετά τον τραυματισμό.

Ο Ιταλός προπονητής θέλει να έχει τον Νάτσο και το είπε στον αρχηγό, ο οποίος ευρισκόμενος στη Γερμανία σκέφτεται τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον του, την προσφορά της Αλ Νασρ κι άλλων αραβικών ομάδων, το MLS της Βόρειας Αμερικής και την τιμή να συνεχίσει να είναι ο καπετάνιος του λευκού πλοίου. Πολλά να συλλογιστεί ακόμα.

Όσο για την Καστίγια, είναι σταθεροί οι Asencio, Jacobo και Ribes. Τα βλέμματα όλων στο Valdebebas είναι στραμμένα στον Joan Martínez, αλλά αρχικά η θέση του θα είναι η juvenil του Arbeloa. Carrillo και Marvel ξέρουν ότι πρέπει να ψάξουν για ομάδα, αλλά αυτό δεν σημαίνει και εισιτήριο εξόδου. Πρέπει να'ναι κάτι που να ενδιαφέρει και τα δύο μέρη και κοιτάζοντας πάντα τι λέει η αγορά και η προετοιμασία αργότερα. Και οι δύο έχουν εμφανιστεί στην πρώτη ομάδα κατά καιρούς.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.