News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Nacho: «Δεν χρειάζομαι έναν αποχαιρετισμό σαν του Toni για να νιώσω αγαπητός…»

Τετάρτη 29 Μαΐου 2024

Ο αρχηγός της Μαδρίτης άφησε το μέλλον του ακόμα πιο άγνωστο μετά από μια συνέντευξη στο Jugones: «Μερικές φορές δεν υπάρχουν οι συνθήκες για να είσαι «one club man».


Εν αναμονή. Σ’αυτό το πλαίσιο κινείται ο Νάτσο και το μέλλον του. Το συμβόλαιό του λήγει στις 30 Ιουνίου και ακόμη δεν υπάρχει επίλυση. Τουλάχιστον όχι επίσημη. Η απόφαση είναι μόνο δική του, καθώς η Μαδρίτη έχει θέσει την ανανέωση στην απόφαση του αρχηγού της. Όπως εξομολογήθηκε στο Radioestadio κατά τη διάρκεια της Media Day της λευκής ομάδας, έχει ήδη ξεκάθαρο το βήμα που θα κάνει: «Ο μόνος που το ξέρει είμαι εγώ και το μόνο που σκέφτομαι είναι ο τελικός». Αυτός είναι ο παράγοντας που καθυστερεί την ανακοίνωση, η μονομαχία κόντρα στη Ντόρτμουντ με το 15ο να διακυβεύεται. «Το έχω αποφασίσει», πρόσθεσε. Αν και με το 'Onda Cero' δεν ήταν η μόνη συνομιλία που είχε ο λευκός αρχηγός. Μίλησε επίσης στη «La Sexta» και εκεί, στο Jugones, πρόσθεσε, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο το μυστήριο: «Δεν χρειάζομαι έναν αποχαιρετισμό σαν του Toni για να νιώσω ότι με αγαπούν...».

Διότι το περασμένο Σάββατο ο Κρος αποχαιρέτησε με συγκινητικό τρόπο κόντρα στη Μπέτις. Ένας τελευταίος χορός στο Μπερναμπέου που ο Νάτσο, αν πατήσει το κουμπί της εξόδου, δεν θα μπορέσει να ζήσει όπως ο παίκτης απ’το Greifswald. Δεν τον ανησυχεί. «Ξέρω ότι ο κόσμος με αγαπάει και μένα», συμπλήρωσε στη La Sexta. Ο αποχαιρετισμός θα’ταν, αν έρθει το 15ο, στη γιορτή. Ένα νέο ραντεβού με τη Cibeles που θα’παιρνε μια ακόμη πιο ιδιαίτερη διάσταση για τον αμυντικό: «Να βλέπω τον εαυτό μου ως αρχηγό να σηκώνει ένα Champions League, είναι δύσκολο να φτάσεις να ονειρεύεσαι κάτι τέτοιο». Μια εμπειρία που έζησε για πρώτη φορά μετά την κατάκτηση του 36ου πρωταθλήματος στην ιστορία της Μαδρίτης: «Ήταν πολύ συγκινητικό, ξεκινάς από μικρός και τελειώνεις με τη Θεά Κυβέλη... Είναι ό,τι καλύτερο για έναν canterano».

«Πείτε μου ποια σεζόν ήταν εύκολη για μένα»

Ένας canterano που, αν συνεχίσει στα λευκά, θα μπορούσε να τελειώσει την καριέρα του ως 'one club man'. Απαντώντας σ’αυτή την ερώτηση στο Jugones, άφησε επίσης το μέλλον του με ακόμη μεγαλύτερες ερωτήσεις: «Όλοι οι παίκτες θα ήθελαν να τελειώσουν στον ίδιο σύλλογο. Πολλές φορές δεν πληρούνται οι συνθήκες. Ούτε και θες να τελειώσεις με οποιονδήποτε τρόπο...». Δεν θα το’κανε, αφού ο Νάτσο έχει ολοκληρώσει μια σεζόν στην οποία μετά από κάποιες αμφιβολίες έχει αντιστρέψει την κατάσταση. Οικογενειακή δυναμική για τον Alcalaíno. «Πείτε μου ποια σεζόν ήταν εύκολη για μένα. Κάθε σεζόν ξεκινάω τελευταίος στη λίστα. Σε όλη μου τη ζωή κατάφερνα να το ανατρέψω», υποστήριξε ο αρχηγός της Μαδρίτης. Τώρα σκέφτεται μόνο το Γουέμπλεϊ. Μετά απ’αυτό, όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα, θα κάνει το εξής βήμα: «Η επιλογή θα είναι η καλύτερη για μένα. Θα καθίσω να μιλήσω με τον σύλλογο, τον προπονητή και την οικογένειά μου».

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.