News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Μαδρίτη το'χει ξεκάθαρο με τις αποχωρήσεις: «Εδώ βρίσκεται αυτός που θέλει»

Τετάρτη 29 Μαΐου 2024

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Ο σύλλογος δεν ανησυχεί για τις πρόσφατες δηλώσεις του Ροντρίγκο


Οι ηγέτες της Ρεάλ Μαδρίτης το'χουν πολύ ξεκάθαρο. Το'χουν αποδείξει με γεγονότα και λύνοντας καταστάσεις που φαινόταν αδύνατο να λυθούν. Η τάξη των αποδυτηρίων στο Valdebebas είναι προτεραιότητα. Το «Εδώ βρίσκεται όποιος θέλει» ακούγεται ξανά και ξανά. Όλοι οι παίκτες είναι αδιαπραγμάτευτοι, αλλά ταυτόχρονα όλοι είναι διαπραγματεύσιμοι. Δεν είναι ένα παράξενο παράδειγμα, ούτε κάτι προφανές, είναι μια πραγματικότητα και έχει αποδειχθεί με παίκτες που έβαλαν το ατομικό πάνω απ'το συλλογικό. Έτσι θα συνεχιστεί όποιος κι αν έρθει στη Ρεάλ Μαδρίτης κι όποιος κι αν είναι στα αποδυτήρια. Η άφιξη του Mbappé μπορεί να προκαλέσει κάποια κίνηση, αλλά ακόμη κι ο Γάλλος γνωρίζει πλήρως ότι έρχεται σ'ένα γκρουπ που είναι ήδη φτιαγμένο και με μια πολύ καθορισμένη κατανομή ρόλων, το club, η ομάδα είναι πάνω απ'όλους.

Αυτό στο οποίο συμφωνούν όλοι είναι ότι αυτές είναι καταστάσεις για τη στιγμή που θα τελειώσει η σεζόν κι όχι γι'αυτή τη στιγμή, τώρα μ'έναν νέο τελικό Champions League. Μάλιστα, τίποτα δεν έχει παραλύσει με τα λόγια του Ροντρίγκο. Όλα συνεχίζουν την πορεία τους και το μόνο που ανησυχεί πραγματικά είναι τι μπορεί να συμβεί στο Γουέμπλεϊ.

Στην ευγενή περιοχή του Valdebebas το'χουν ξεκάθαρο, αν και γνωρίζουν ότι ο θόρυβος θα συνεχιστεί για λίγες ώρες. Τώρα είναι η ώρα να μιλήσουν με όλους όσους έχουν ανησυχίες και να δείξουν αν αυτό που απαιτείται κι αυτό που μπορούν να δώσουν, τόσο αθλητικά όσο και οικονομικά, ταιριάζει, και ν'αναλύσουν εάν η οντότητα δεν μοιάζει ζημιωμένη με απρόσμενες αποφάσεις. Το να μιλάμε για ένα ποσό για μια υποθετική μεταγραφή οποιουδήποτε παίκτη, αυτή τη στιγμή ανήκει στην σφαίρα της φαντασίας, αφού στη Ρεάλ Μαδρίτης δεν κάνουν υπολογισμούς μ'αυτό τώρα, αλλά είναι επίσης αλήθεια ότι ο χρόνος έχει δείξει ότι σχεδόν όλοι είχαν μια τιμή εξόδου.

Η άφιξη του Μπαπέ δεν είναι ακόμη γεγονός, αλλά όλος ο madridismo, ξεκινώντας απ'τους ίδιους τους παίκτες του τωρινού ρόστερ του Κάρλο Αντσελότι, γνωρίζουν ότι ο Γάλλος πρόκειται να ενταχθεί στη Ρεάλ Μαδρίτης τις επόμενες μέρες. Η ημερομηνία δεν έχει σημασία, αλλά είναι μια πραγματικότητα ότι αργά ή γρήγορα θα καταλήξει να εμφανιστεί στο Santiago Bernabéu.

Το ξέρει ο Ροντρίγκο, ο Βινίσιους, ο Έντρικ, ο Χοσέλου, ο Μπραίμ, ο Γκιουλέρ κι όποιος προτίθεται να'ναι βασικός στη λευκή ομάδα απ'τον Αύγουστο και μετά. Εκείνη τη στιγμή είναι που αρχίζουν οι αμφιβολίες, το οποίο είναι αυτό που έχει εκφράσει ο Ροντρίγκο σε δύο διαφορετικές συνεντεύξεις. Μία στην Ισπανία στο DAZN και μία άλλη στη Βραζιλία με το περιοδικό Placar. Κατανοητές, αλλά δεν ήταν η στιγμή. Είναι μια αντίληψη του μέλλοντος κι όχι του παρόντος.

Όλοι κάνουν υπολογισμούς. Εξετάζουν πώς θα σχεδιαστεί η βασική ενδεκάδα κι από εκεί και πέρα ο καθένας μπορεί να συμπεράνει ποια μπορεί να είναι η θέση του σ'αυτό το σχήμα. Ο Βραζιλιάνος έχει παίξει 50 παιχνίδια αυτή τη σεζόν, αλλά είναι επίσης αλήθεια ότι μόνο σε 11 απ'αυτά έπαιξε για 90 λεπτά.

Αν αυτή την ανησυχία που έδειξε στις συνεντεύξεις και διευκρίνισε αργότερα ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, τη μεταφέρει μέσα σε λίγες βδομάδες, η Ρεάλ Μαδρίτης θα βρει μια λύση στην κατάσταση, αλλά προς το παρόν η μόνη ανησυχία είναι το Λονδίνο. Κριστιάνο Ρονάλντο, Βαράν, Μπενζεμά... επέλεξαν άλλους δρόμους και η Ρεάλ Μαδρίτης εξακολουθεί να έχει την πρωταθλήτρια ομάδα.

Ο Αντσελότι τον εμπιστεύεται, αλλά ο προπονητής έχει δείξει αρκετά σημάδια ανεξαρτησίας στις αποφάσεις του. Έρχεται ο Μπαπέ και θα πρέπει να διαμορφώσει μια ενδεκάδα όπως το περασμένο καλοκαίρι με την παρουσία του Μπέλιγχαμ και προς το παρόν κανείς δεν ξέρει ποιος θα'χει προτεραιότητα σ'αυτή την ομάδα. Αυτό που φαίνεται ξεκάθαρο είναι ότι ο Ροντρίγκο έχει δείξει ανησυχία.

Πιστεύεις ότι ο Ροντρίγκο θα φύγει απ'τη Ρεάλ Μαδρίτης στο τέλος αυτής της σεζόν; Ναι· Όχι.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.