News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ελεύθερη οδός για τον Mbappé: θα παρουσιαστεί την επόμενη βδομάδα στη Ρεάλ Μαδρίτης

Παρασκευή 31 Μαΐου 2024

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Ο Γάλλος επιθετικός θα προσγειωθεί στην πρωτεύουσα για να υπογράψει το συμβόλαιό του ως madridista


Μετά από πολλά χρόνια αναλύοντας χειρονομίες (συγκεκριμένα απ'το 2017), δηλώσεις ή προθέσεις, η πολυαναμενόμενη στιγμή ξεπροβάλλει πια στον ορίζοντα. Ο μηχανισμός για την παρουσίαση του Kylian Mbappé είναι ήδη σε κίνηση. Είναι ασταμάτητος. Ο Γάλλος σχεδιάζει να εμφανιστεί στην πρωτεύουσα της Ισπανίας την επόμενη βδομάδα για να υπογράψει τη δέσμευσή του με τη λευκή ομάδα και να παρουσιαστεί ως νέος παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι ηγέτες της madridista οντότητας θέλησαν κατά τη διάρκεια αυτών των μηνών να μείνουν μακριά από κάτι που έδειχνε προφανές. Αυτό που συνέβη το 2022 τους οδήγησε να κινηθούν με διαφορετικό τρόπο και κυρίως να μην αναγνωρίσουν καμία κίνηση σχετικά με τη μορφή του παίκτη της PSG. Απ'τη στιγμή που ο ποδοσφαιριστής κι αυτοί που κάνουν κουμάντο στο παριζιάνικο club έχουν βρει ένα σημείο συμφωνίας για τον αποχαιρετισμό του, ο Μπαπέ έχει πλέον ελεύθερο τον δρόμο για να θεωρείται νέος παίκτης του λευκού club.

Ο επιθετικός έχει ήδη συγκεντρωθεί με την εθνική του για να προετοιμαστεί για το Euro. Την ερχόμενη Τετάρτη έχουν φιλικό αγώνα στο Μετς με το Λουξεμβούργο κι όλα δείχνουν ότι η άφιξη του Mbappé θα γίνει την Πέμπτη 6 Ιουνίου, εκμεταλλευόμενος και το γεγονός ότι ο ίδιος ο Deschamps σχολίασε προ ημερών ότι θα ήθελε να τελειώσουν όλα πριν ξεκινήσει η διοργάνωση.

Τις τελευταίες μέρες ο επιθετικός έχει εμφανιστεί όσο πιο χαλαρός γίνεται, αναγνωρίζοντας ότι όλα επρόκειτο να επισημοποιηθούν σύντομα. Ναι, δεν έχει αναφέρει ποτέ το όνομα της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά αυτό που έχει κάνει ήταν να υπογράψει αυτόγραφο σε μια λευκή madridista φανέλα, μια περίσταση που δεν είχε συμβεί τα τελευταία χρόνια.

Η τόσο περιζήτητη από πολλούς συνάντηση και εκείνο το όνειρο που ο ίδιος ο Kylian Mbappé είπε στο παρελθόν ότι είχε, θα γίνει πραγματικότητα την επόμενη βδομάδα. Προηγουμένως η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να μετρήσει τις λεπτομέρειες και να αναζητήσει μια παρουσίαση που θα γράψει ιστορία, σε ένα Santiago Bernabéu που δεν εντυπωσιάζει πλέον μόνο με ένα γήπεδο ποδοσφαίρου, αλλά έχει κερδίσει επίσης και τον σεβασμό στον κόσμο της μουσικής και του θεάματος.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.