News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Manchester City και Guardiola δελεάζουν τον Rodrygo

Παρασκευή 31 Μαΐου 2024

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Ο Βραζιλιάνος θέλει να συνεχίσει στη Ρεάλ Μαδρίτης, οι ηγέτες του λευκού συλλόγου θέλουν να συνεχίσει ο επιθετικός, αλλά αυτό που αναζητούν πάνω από όλα είναι η σταθερότητα της ομάδας του Αντσελότι


Ο Ροντρίγκο θέλει να συνεχίσει να παίζει στη Ρεάλ Μαδρίτης μετά τον τελικό του Champions League το Σάββατο 1 Ιουνίου. Λέει ότι δεν έχει καμία αμφιβολία γι' αυτό, παρά το ότι η σκιά της αμφιβολίας έχει μεγαλώσει τις τελευταίες μέρες με ακατάλληλο τρόπο και τροφοδοτούμενο από κάποια συνέντευξη που έγινε την παραμονή του πιο σημαντικού παιχνιδιού της χρονιάς. Εν τω μεταξύ, εμφανίζεται η Μάντσεστερ Σίτι. Εμφανίζεται περιμένοντας τι θα συμβεί.

Η αλήθεια είναι ότι ο Βραζιλιάνος είναι ένας επιθυμητός παίκτης λόγω του περιθωρίου βελτίωσης που εξακολουθεί να δείχνει σε κάθε παιχνίδι που παίζει και λόγω του τι μπορεί να συμβεί στη λευκή ομάδα τους επόμενους μήνες. Και μία απ’αυτές που τον θέλουν είναι η Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα.

Η κίνηση που πλησιάζει στη Ρεάλ Μαδρίτης με την άφιξη του Kylian Mbappé έχει κάνει πολλές ομάδες να αρχίσουν να κοιτάζουν ορισμένους απ’τους παίκτες που διαμορφώνουν το τωρινό ρόστερ της πρώτης λευκής ομάδας. Κάνουν υπολογισμούς, κοιτάζουν και αντιλαμβάνονται ότι κάποιος απ’αυτούς τους ποδοσφαιριστές μπορεί να αισθάνεται δυσαρεστημένος με την προοπτική που επίκειται. Είναι ο νόμος του ποδοσφαίρου.

Σαφής και καθορισμένος στόχος

Μερικές φορές δεν διακρίνεται η στιγμή ή η σημασία αυτού που διακυβεύεται ακόμα και σ’αυτή την περίπτωση η Μάντσεστερ Σίτι έχει στο στόχαστρο τον Βραζιλιάνο επιθετικό. Όσοι αγοράζουν αναζητούν το πιο ενδιαφέρον για το οικοσύστημά τους χωρίς να κοιτάζουν τι υπάρχει γύρω τους. Σ’αυτή την περίπτωση, η Ρεάλ Μαδρίτης είναι ένα παθητικό αντικείμενο, που βρίσκεται επίσης σε αναμονή, αλλά έχει παρκάρει τα πάντα μέχρι να περάσει ο τελικός του Σαββάτου με τη Μπορούσια Ντόρτμουντ. Ζήτημα προτεραιοτήτων.

Το καλύτερο με την κατάσταση για τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι ότι όλα δείχνουν να είναι υπό έλεγχο. Το αξίωμα είναι ξεκάθαρο κι όπως είπαμε στη MARCA, στην πρώτη λευκή ομάδα, υπάρχουν μόνο αυτοί που θέλουν να είναι εκεί. Αυτή η φράση ισχύει για όλους, όπως έχει αποδειχθεί την τελευταία δεκαετία. Αυτό δεν σημαίνει ότι προετοιμάζεται κάτι, αλλά ότι η madridista οντότητα είναι προετοιμασμένη για οποιοδήποτε σενάριο. Η στρατηγική δεν εξαρτάται από έναν παίκτη αλλά απ’την ιδέα του συλλόγου.

Κατάσταση που δίνει επιλογές

Η στιγμή που βιώνει η Ρεάλ Μαδρίτης, τόσο αθλητικά όσο και οικονομικά, της επιτρέπει να’χει μια συγκεκριμένη μέση όταν πρόκειται να πάρει αποφάσεις. Στο madridista περιβάλλον διαισθάνονται ότι η Μάντσεστερ Σίτι ενδιαφέρεται για τον Βραζιλιάνο. Δεν είναι σίγουροι, αλλά στο ποδόσφαιρο καταλήγεις να ξέρεις σχεδόν τα πάντα.

Προς το παρόν στο Valdebebas, ή μάλλον στο Λονδίνο, είναι πολύ ήρεμοι. Δεν υπάρχει συναγερμός και ό,τι πρέπει να συμβεί, θα συμβεί. Αυτή τη στιγμή υπολογίζουν τον Βραζιλιάνο και οι άμεσες προτεραιότητες είναι να κλείσουν τη συμφωνία με τον Λούκας Βάθκεθ, να ανακοινώσουν την ανανέωση του Μόντριτς και, αργότερα, να σκεφτούν τι μπορεί να συμβεί με άλλους ποδοσφαιριστές κι αν πρέπει να μιλήσουν για τον Ροντρίγκο, θα μιλήσουν.

 

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.