News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Έτοιμος να επιστρέψει απέναντι στην Cádiz ο Courtois

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Του Joel Del Río

Ο Αντσελότι ανακοινώνει ότι θα μπορούσε να παίξει την επόμενη βδομάδα


Ο Κάρλο Αντσελότι έριξε τη βόμβα στο τέλος της συνέντευξης Τύπου. «Ο Κουρτουά είναι καλά, πιστεύω ότι θα’ναι διαθέσιμος την επόμενη βδομάδα. Θα μπορούσε να παίξει εναντίον της Κάντιθ». Μόλις ένα μήνα μετά την επέμβαση στο μηνίσκο (20 Μαρτίου), ο τερματοφύλακας είναι πρακτικά έτοιμος να επιστρέψει. Χωρίς να πιεστεί στο παραμικρό, ο Ιταλός τον έχει ήδη στο μυαλό του να του δώσει αγώνες. Σιγά σιγά, χωρίς πίεση, αν και η επιστροφή του μπορεί να ανοίξει ξανά τη συζήτηση στο τέρμα.

Ο Κουρτουά ήταν ήδη έτοιμος να επιστρέψει τον Μάρτιο όταν τραυματίστηκε στην προπόνηση στις 19 Μαρτίου. Οι συναγερμοί χτύπησαν στο Valdebebas και τελικά όλα παρέμειναν σ’έναν ελαφρύ τραυματισμό, μια μερική ρήξη μηνίσκου που χρειάστηκε επέμβαση. Φαινόταν ότι θα αποχαιρετούσε τη σεζόν, αλλά η αποθεραπεία έχει πάει υπέροχα και πλέον βρίσκεται ξανά στις εντολές του προπονητή για την τελική ευθεία της σεζόν αφού ξεπέρασε την πιο δύσκολη σεζόν του. Υπενθυμίζουμε: ρήξη χιαστού συνδέσμου στις 8 Αυγούστου του 2023 και ρήξη μηνίσκου στις 19 Μαρτίου του 2024. Παρόλα αυτά, ο Κουρτουά θα μπορούσε να παίξει τον Μάιο.

Εάν ο Κουρτουά παίξει στις 4 Μαΐου με την Κάντιθ (ημερομηνία κατά την οποία δεν μπορεί να αποκλειστεί η κατάκτηση του πρωταθλήματος εάν οι λευκοί κερδίσουν στο Ανοέτα), θα άνοιγε η συζήτηση για το τέλος της σεζόν, ειδικά στην περίπτωση ενός υποθετικού τελικού στο Champions League. Η διπλή αναμέτρηση εναντίον της Μπάγερν είναι 100% για τον Λούνιν, αλλά αν ο Κουρτουά πάρει λεπτά, η συζήτηση θα κατέληγε πάνω στο τραπέζι.

Αντσελότι και Κουρτουά, με ηρεμία

Ωστόσο, η συζήτηση δεν υπάρχει στη Ρεάλ Μαδρίτης αυτή τη στιγμή. Ο Κουρτουά, μετά την αναποδιά που υπέστη, προτιμά να πηγαίνει μέρα με τη μέρα, χωρίς να θέτει προθεσμίες ή φιλόδοξους στόχους. Κι ο Αντσελότι το ίδιο. Ο Ιταλός γνωρίζει ότι ο τερματοφύλακάς του αυτή τη στιγμή είναι ο Λούνιν, αν και θέλει να δώσει στον Κέπα λεπτά σε κάποια μονομαχία (θα μπορούσε να παίξει αύριο) και να ετοιμάσει τον Κουρτουά το συντομότερο δυνατό.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.