News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Bellingham και Rodrygo είναι αμφίβολοι· ο Mendy δεν θα ταξιδέψει

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Του Manu de Juan

Ο Άγγλος πάσχει από γαστρεντερίτιδα κι ο Βραζιλιάνος από γρίπη. Ο Μεντί δουλεύει κανονικά, αλλά θα προφυλαχθεί για τον αγώνα του Μονάχου.


Jude Bellingham και Rodrygo θα’ναι αμφίβολοι στο San Sebastián κόντρα στη Real Sociedad μέχρι την τελευταία στιγμή. Κανένας απ’τους δύο δεν προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα, υποφέροντας και οι δύο από σωματικά προβλήματα μη μυϊκής ή τραυματικής φύσης: ο Άγγλος πάσχει από γαστρεντερίτιδα, ενώ ο Βραζιλιάνος περνά διαδικασία γρίπης. Και οι δύο είχαν μια κακή βραδιά και δεν πήγαν να προπονηθούν στο Valdebebas, πιθανότατα δεν θα ταξιδέψουν στο Σαν Σεμπαστιάν για τον αγώνα της Liga αυτή την Παρασκευή, αν κι ο Αντσελότι ήταν αισιόδοξος: "Μπορούν ακόμα να ταξιδέψουν".

Αυτός που συμμετείχε ήταν ο Mendy, ο οποίος δούλευε όλη τη βδομάδα στο γυμναστήριο γιατί ήταν πολύ καταπονημένος, χωρίς τραυματισμό, αλλά παίρνοντας ακραίες προφυλάξεις ώστε αυτή η γενική καταπόνηση να μην γίνει μια πιο σοβαρή πάθηση. "Ο Mendy δεν πρόκειται να ταξιδέψει, είναι καλά, αλλά προτιμώ να μείνει να δουλέψει για το Champions League", δήλωσε ο Ancelotti στην αίθουσα Τύπου. Ο Fran García πάει για βασικός αυτή την Παρασκευή.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.