News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Οι ανανεώσεις των Nacho και Lucas, οι επόμενες

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024

Του Tomás Roncero, αρχισυντάκτη της As

Σύμφωνα με όσα μπόρεσε να μάθει η AS, η Μαδρίτη θα ανακοινώσει τις επόμενες μέρες την επέκταση του συμβολαίου των δύο canteranos για μία ακόμη σεζόν.


Τα καλά νέα της ανανέωσης του Toni Kroos μέχρι το 2025 θα συνοδευτούν από άλλες δύο σημαντικές εξελίξεις. Όπως μπόρεσε να μάθει η AS, ο σύλλογος αναμένεται επίσης να ανακοινώσει την επόμενη βδομάδα την επέκταση του συμβολαίου για μία ακόμη σεζόν δύο canteranos απ’τους πιο αγαπητούς στο Bernabéu: τον Νάτσο και τον Λούκας Βάθκεθ Οι συζητήσεις έχουν ολοκληρωθεί γρήγορα και καλά. Επομένως, μετά το Madrid-Athletic στο πρωτάθλημα και εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι την επόμενη βδομάδα δεν υπάρχουν αγώνες για την ομάδα του Ancelotti λόγω της διακοπής για τον τελικό του Κυπέλλου (Athletic-Mallorca στο La Cartuja στις 6 Απριλίου), ο σύλλογος θα ανακοινώσει ότι τόσο ο Νάτσο (34 ετών) όσο κι ο Λούκας (32) θα συνεχίσουν τουλάχιστον μέχρι το 2025.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.