News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Bayern ωθεί τον Davies στο όριο: άμεση υπογραφή ή πώληση

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Στο Μόναχο δεν θέλουν να περιμένουν και αναζητούν μια απάντηση απ’τον μπακ τις επόμενες μέρες. Δεν υπάρχει περιθώριο και, εν τω μεταξύ, η Ρεάλ Μαδρίτης συνεχίζει να περιμένει και να βάζει ένα όριο στην τιμή της μεταγραφής


Ο Αλφόνσο Ντέιβις πρέπει να πάρει μια απόφαση τις επόμενες μέρες. Το ξέρει ήδη και τώρα είναι θέμα υπογραφής ενός νέου συμβολαίου με τον γερμανικό σύλλογο ή να κοιτάξει οριστικά προς το Σαντιάγο Μπερναμπέου. Η Μπάγερν θέλει να ξεκαθαρίσει τις αμφιβολίες και να επιλύσει μια κατάσταση που κρατάει εδώ και ένα χρόνο σχετικά με την παραμονή ή όχι του Καναδού στο ρόστερ της. Θέλει να δώσει ένα χτύπημα με τη μορφή 70 εκατομμυρίων ευρώ ως λύση σε μια περίπλοκη κατάσταση. Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν φτάνει με τίποτα σε αυτόν τον αριθμό.

Ο γερμανικός σύλλογος ενίσχυσε ήδη την αριστερή πλευρά της άμυνάς του το περασμένο καλοκαίρι με την έλευση του Πορτογάλου Γκερέιρο, αλλά ξέρει ότι αν τελικά ο Ντέιβις καταλήξει να μην δεχτεί την πρόταση ανανέωσης, θα’πρεπε να βγει ξανά στην αγορά, αφού ο Καναδός μπακ θα τίθετο αμέσως προς πώληση.

Ανεξάρτητες επιχειρήσεις

Αυτό που δεν εξετάζει η Μπάγερν είναι μια ανταλλαγή, ούτε παράλληλες επιχειρήσεις ή κάτι παρόμοιο. Αν έρθει η ώρα να αποχαιρετήσει ο Ντέιβις, ο γερμανικός σύλλογος θα κοιτάξει την αγορά και θα αναζητήσει την καλύτερη δυνατή επιλογή για τα συμφέροντά του. Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα, όπως έχει ειπωθεί, να συμπεριληφθεί στην επιχείρηση ο Μιγκέλ Γκουτιέρεζ.


Ο παίκτης είναι ιδιοκτησία της Χιρόνα και η Ρεάλ Μαδρίτης θα μπορούσε να τον ανακτήσει, αλλά ποτέ για να τον πουλήσει αμέσως. Εκτός του ότι δεν είναι η τακτική που εφαρμόζει με παίκτες που βγαίνουν απ’την cantera και μεταγράφονται σε άλλο σύλλογο με οψιόν επαναγοράς, η ηθική των madridistas ηγετών δεν το επιτρέπει.

Εάν η Μπάγερν θέλει τον Μιγκέλ Γκουτιέρεζ, θα πρέπει να ρωτήσει τη Χιρόνα και να διαπραγματευτεί με την καταλανική ομάδα σε αναζήτηση μιας συμφωνίας. Αν γίνει μια πιθανή μεταγραφή, τα μισά χρήματα θα πήγαιναν στον λευκό σύλλογο.

Απαίτηση 20 εκ. ευρώ

Σε κάθε περίπτωση, όλα θα σημαδευτούν από την απόφαση του Ντέιβις, ο οποίος σύμφωνα με τη Bild ζητά 20 εκατομμύρια ανά σεζόν για να ανανεώσει, όπως διέρρευσε η Μπάγερν με την ξεκάθαρη πρόθεση να αποκαλύψει την υποτιθέμενη madridista πρόταση. Ο γερμανικός σύλλογος δεν ξεπερνά τα 12 εκατομμύρια ευρώ και τώρα είναι στο χέρι του μπακ να αποδεχθεί την πρόταση ή να επιδιώξει μια οριστική τριμερή συμφωνία με τη Ρεάλ Μαδρίτης και τη βαυαρική οντότητα.

Σε όλη αυτή την ιστορία φαίνεται ότι όλα περιστρέφονται γύρω από τον Ντέιβις και τη Μπάγερν, ενώ στην πραγματικότητα υπάρχει ένας τρίτος πρωταγωνιστής με ρόλο αστέρα που δεν είναι άλλος από τη Ρεάλ Μαδρίτης, έναν σύλλογο στον οποίο τοποθετούν έως και τέσσερις αριστερούς μπακ για την επόμενη σεζόν. Τους Mendy και Fran García με συμβόλαιο σε ισχύ, συν το ενδιαφέρον για τον Davies και την για πολλούς σίγουρη επιστροφή του Miguel Gutiérrez.

Τώρα είναι η ώρα της επιλογής ή, μάλλον, του αποκλεισμού επιλογών, γι' αυτό και η Ρεάλ Μαδρίτης δεν είναι διατεθειμένη να φτάσει στα 70 εκατομμύρια ευρώ που ζητά η Μπάγερν για τη μεταγραφή του Αλφόνσο Ντέιβις. Για άλλη μια φορά, η λευκή στρατηγική φαίνεται να λειτουργεί και φτάνει σε καλή θέση στην τελική ευθεία μιας μακράς επιχείρησης που αναπτύχθηκε με την πάροδο του χρόνου.

Πόσο θα πλήρωνες για τον Alphonso Davies αυτό το καλοκαίρι; Λιγότερο από 30 εκατομμύρια· 30 με 50 εκατομμύρια· Πάνω από 50 εκατομμύρια

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.