News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Jorge Mendes δεν είναι πλέον πρόβλημα στη μεταγραφή του Yoro στη Real Madrid

Κυριακή 17 Μαρτίου 2024

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Δεν έχουν τη σχέση που είχαν παλιά, αλλά ο Πορτογάλος ατζέντης θέλει να ευχαριστήσει τον Γιόρο. Ο Γάλλος το’χει ξεκάθαρο και το’χει ήδη πει στους ηγέτες της Λιλ: θέλει να φορέσει τα λευκά


Ο Λένι Γιόρο το’χει πολύ ξεκάθαρο κι έτσι το’χει μεταφέρει στους ηγέτες της Λιλ, τους ίδιους που ζητούν 100 εκατομμύρια ευρώ για τη μεταγραφή του Γάλλου ποδοσφαιριστή: «θέλω να παίξω στη Ρεάλ Μαδρίτης». Κατηγορηματικός ο νεαρός 18χρονος παίκτης απέναντι στην πίεση των ηγετών της γαλλικής ομάδας για την ανανέωση ενός συμβολαίου που λήγει στις 30 Ιουνίου του 2025. Παραμένει σταθερός και η προϋπόθεση της μη ανανέωσης για να βρεθεί το ιδανικό σενάριο με το οποίο το λευκό club μπορεί να προσπαθήσει να βρει ένα λογικό σημείο συμφωνίας για να σκεφτεί μια μεταγραφή που φαίνεται προορισμένη να γίνει πραγματικότητα.

Η αλήθεια είναι ότι οι δύο μεγάλοι στόχοι της madridista οντότητας πέρα απ’τον Μπαπέ βρίσκονται στην ίδια κατάσταση, που δεν είναι άλλη απ’αυτήν ενός συμβολαίου με τον τωρινό τους σύλλογο, στο τελευταίο μέρος του. Αν ο Αλφόνσο Ντέιβις εμφανίζεται πιο συνετός στην παραδοχή της διαπραγμάτευσης με τη Μπάγερν για την επέκταση του συμβολαίου που τον ενώνει με τον βαυαρικό σύλλογο, στην περίπτωση του Γάλλου διεθνή Κ 21 η θέση του είναι πιο ριζοσπαστική κι έτσι το’χει μεταφέρει στον Ζόρζε Μέντες, ατζέντη που έχει καταφέρει να προσθέσει τον αμυντικό στον κατάλογό του τους τελευταίους μήνες, και στους ηγέτες του γαλλικού συλλόγου, που δίνει μάχη για να μπει στην επόμενη έκδοση του Champions League.

Ο Μέντες μπαίνει στη σκηνή

Μάλιστα, η παρουσία του Μέντες στην επιχείρηση τέθηκε ως ένα εμπόδιο που πρέπει να ξεπεραστεί απ’τη Ρεάλ Μαδρίτης λόγω της απόστασης που υπάρχει με τον Πορτογάλο εκπρόσωπο, αλλά δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα. Έχουν υπάρξει ήδη επαφές λόγω της πάγιας απόφασης του αμυντικού να φορέσει τα λευκά κι όπως δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά, ο διάλογος έχει επανέλθει. Χωρίς παρουσία στην πρώτη ομάδα, ο Mendes έχει παίκτες στην cantera, με τον νεαρό Paulo Iago, ένα απ’τα σημεία αναφοράς στο Valdebebas τον τελευταίο καιρό, και συμπαίκτη του Lamine Yamale στην εθνική.

Εν τω μεταξύ, ο Yoro είναι πεπεισμένος ότι θα’ρθει η στιγμή που η Λιλ θα καταλήξει να υποχωρήσει όπως συνέβη στο παρελθόν με τον Camavinga και τη Rennes, που το καλοκαίρι του 2021 κατέληξε να τοποθετήσει τον μέσο στη βιτρίνα την τελευταία βδομάδα της αγοράς. Είναι ο νόμος του ποδοσφαίρου, εκτός κι αν οι ηγέτες της Λιλ θέλουν να το κάνουν όπως με τον Μπαπέ, επειδή σ’ένα χρόνο ο αμυντικός μπορεί να φύγει χωρίς αντάλλαγμα.

Υπάρχουν πολλές ομάδες που ρωτούν για τον Yoro. Η τελευταία, η Τσέλσι, ένας σύλλογος ικανός να βάλει πολλά χρήματα στο τραπέζι. Όλοι παίρνουν την ίδια απάντηση απ’τον αμυντικό. Ο στόχος του είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, της οποίας οι ηγέτες πιστεύουν ότι θα μπορέσουν να’χουν την ευκαιρία να τον υπογράψουν, αλλά σε μια λογική τιμή, δηλαδή στα 30 με 40 εκατομμύρια ευρώ.

Ο καιρός περνάει κι αν υπάρχει ένας μαέστρος τα τελευταία χρόνια στο να κρατά ζωντανή την ελπίδα, αυτή είναι η Ρεάλ Μαδρίτης. Η σπορά έχει ήδη γίνει και τώρα μένει μόνο να περιμένει τη στιγμή για να συλλέξει ό,τι σπάρθηκε. Συνέβη με τον Camavinga, με τον Tchouameni και πέρυσι με τον Bellingham.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.