News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Συναγερμός με τον Courtois: αποσύρεται από την προπόνηση τραυματίας στο άλλο γόνατο!

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024

Των José Félix Díaz και Juan Ignacio García-Ochoa

Μέγιστη ανησυχία στο Valdebebas λόγω τραυματισμού μηνίσκου στο άλλο γόνατο


Ο Κουρτουά έφυγε κλαίγοντας από την προπόνηση και στο Valdebebas έχουν σημάνει όλοι οι συναγερμοί λόγω του φόβου για νέο σοβαρό τραυματισμό, που ελλείψει επίσημης επιβεβαίωσης όλα δείχνουν έναν τραυματισμό στον μηνίσκο του άλλου γόνατος. Ξαφνική στάση, τώρα που έβλεπε το φως στο τέλος του τούνελ, με την οποία αποχαιρετά την υπόλοιπη σεζόν.

Ο Κουρτουά άρχισε την προπόνηση κανονικά αλλά ένιωσε ένα κρακ που τον έκανε να φοβάται τα χειρότερα. Ο τρόμος ήταν τεράστιος και για μια στιγμή τα φαντάσματα του παρελθόντος (ρήξη χιαστού) πέταξαν πάνω απ’το Valdebebas και πάνω απ’το κεφάλι του τερματοφύλακα, αλλά οι πρώτες εξετάσεις, μέσα στα άσχημα νέα, απέκλεισαν έναν τραυματισμό σαν αυτόν που υπέστη στην αρχή της σεζόν. Τραυματίστηκε ο μηνίσκος στο άλλο γόνατο, το δεξί. Αν και πρέπει ακόμα να περάσει εξετάσεις, όλα δείχνουν ότι κκατ'αρχήν δεν θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για να υποβληθεί σε καθαρισμό. Δεν είναι ένα εξαιρετικά σοβαρό πρόβλημα, αλλά το πλήγμα τώρα που ήταν πια έτοιμος να επιστρέψει ήταν τρομερό για τον τερματοφύλακα.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.