News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Μαδρίτη πρέπει να αποφασίσει με τον Mayoral: τον Ιούνιο μένει ελεύθερος...

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020

Του Sergio Santos Chozas

Η αποχώρησή του συνεχίζει σταματημένη μέχρι να επιλυθεί η κατάσταση του Γιόβιτς. Από τον Ιανουάριο, ο canterano θα είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί με οποιονδήποτε σύλλογο...


Ο Borja Mayoral (23 ετών) μπήκε στην αποστολή ενάντια στη Ρεάλ Σοσιεδάδ, αλλά, όπως κι ο Γιόβιτς, δεν έπαιξε κανένα λεπτό. Η υπόθεση του canterano έχει κάνει μια σημαντική στροφή τις τελευταίες εβδομάδες. Όταν επέστρεψε στη Μαδρίτη μετά τον επιτυχημένο διετή δανεισμό του στη Levante, το μέλλον του φαινόταν καθορισμένο: να του αναζητηθεί μια μεταγραφή στην οποία η Ρεάλ Μαδρίτης θα κρατούσε κάποιου είδους οψιόν γι’αυτόν στο μέλλον. Κάτι παρόμοιο με αυτό που έχει συμβεί με άλλους canteranos, όπως οι Achraf, Reguilón ή Óscar Rodríguez. Προτάσεις δεν έλλειψαν : η Βαλένθια, η Λεβάντε, η Λάτσιο, η Φιορεντίνα και η Μαρσέιγ κάλεσαν τα λευκά γραφεία για να ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις για τον επιθετικό απ’την Πάρλα.

Ωστόσο, η κατάσταση του Γιόβιτς έχει κάνει τον Ζιντάν να’χει φρενάρει προς το παρόν την αποχώρησή του. Ο Γάλλος γνωρίζει ότι η πόρτα για νέες ενσωματώσεις είναι κλειστή και, σε περίπτωση που φύγει ο Σέρβος, ο αντικαταστάτης του στο ρόστερ θα’ταν ο Borja Mayoral.

Αυτή η κατάσταση αναγκάζει τα λευκά γραφεία να πρέπει να πάρουν μια απόφαση, επειδή το συμβόλαιο του Mayoral με τη Μαδρίτη λήγει τον Ιούνιο του 2021. Δηλαδή, απ’τον Ιανουάριο θα’ναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί με οποιονδήποτε σύλλογο, ένα σενάριο στο οποίο το λευκό club δεν θέλει σε καμία περίπτωση επειδή έχει πολλή πίστη στο ότι ο παίκτης απ’την Parla θα γίνει ένας επιθετικός πρώτου επιπέδου στο μέλλον. Υπέρ τους, έχουν την καλή προδιάθεση του Borja, ο οποίος έχει πάντα τη Μαδρίτη ως την πρώτη του επιλογή. Αλλά ο σύλλογος πρέπει να αποφασίσει σύντομα ανάμεσα σ’αυτά τα δύο σενάρια: να του προσφέρει την ανανέωση (για να τον κρατήσει ή να τον δώσει δανεικό) ή να τον πουλήσει σε κάποιο κλαμπ.



Η σελίδα της στήλης στο facebook:



@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.