News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Valencia-Madrid και Barça-Atleti τα ημιτελικά του Super Cup

Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019

Του Joaquín Maroto

Οι ημιτελικοί θα διεξαχθούν στις 8 και 9 Ιανουαρίου. Ο τελικός, στις 12 Ιανουαρίου. Το τουρνουά θα διεξαχθεί στη Σαουδική Αραβία.


Σήμερα ορίστηκε το ισπανικό Super Cup, στο οποίο θα υπάρξει ένα Barça-Atlético στα ημιτελικά κι ένα Clásico θα γίνει μόνο σε έναν υποθετικό τελικό. Η κλήρωση για το Final Four αυτού του τουρνουά, που θα διεξαχθεί στη Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας, 90 χιλιόμετρα από τη Μέκκα, έβγαλε τους ακόλουθους ημιτελικούς αγώνες: Βαλένθια-Ρεάλ Μαδρίτης και Μπάρτσα-Ατλέτικο. Οι ημιτελικοί ανάμεσα στους valencianistas και στους blancos θα διεξαχθούν στις 8 Ιανουαρίου και η σύγκρουση ανάμεσα σε azulgranas και rojiblancos θα διεξαχθεί στις 9 Ιανουαρίου (ημιτελικοί). Οι δύο νικητές θα συναντηθούν στον τελικό στις 12 Ιανουαρίου. Δεν θα υπάρξει ματς για τρίτη και τέταρτη θέση. Θα είναι η πρώτη φορά στην ιστορία που το Super Cup θα γίνει σε Final Four.

Η Barcelona ως πρωταθλήτρια της LaLiga, η Βαλένθια ως πρωταθλήτρια του Copa del Rey και Ατλέτικο και Ρεάλ Μαδρίτης, ως δεύτερη και τρίτη θέση στο εγχώριο πρωτάθλημα αντίστοιχα, είναι οι σύλλογοι που θα αγωνιστούν για τον τίτλο.





Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.