News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Zidane: "Ήταν το καλύτερο παιχνίδι από τότε που γύρισα"

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019

Ο Γάλλος προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης αξιολόγησε πολύ θετικά τους τρεις βαθμούς που πήραν


Αμφισβητούμενος

Το πρώτο που λέμε είναι ότι είμαστε ευχαριστημένοι. Μεγάλη ικανοποίηση. Μας έχουν αμφισβητήσει πολύ, αλλά αυτό δεν είναι το πιο σημαντικό. Κάναμε 90 λεπτά υψηλού επιπέδου, σε μια δύσκολη και πολύπλοκη έδρα εναντίον ενός αντιπάλου που είχε ξεκινήσει πολύ καλά την σεζόν. Πρέπει να συγχαρώ ολόκληρο το ρόστερ, αυτούς που έπαιξαν και εκείνους που δεν το έκαναν. Είναι μια ομαδική νίκη. Χαίρομαι για όλους τους παίκτες γιατί κάναμε 90 λεπτά υψηλού επιπέδου.

Benzema

Χαίρομαι για το γκολ του. Γνωρίζουμε για τι είναι ικανός ο Karim. Μας έδωσε τη νίκη, αλλά με όλους τους παίκτες στο γήπεδο. Αμυνθήκαμε πολύ καλά. Τακτικά ερμηνεύσαμε πολύ καλά το παιχνίδι. Όταν ελέγχεις έναν τόσο δύσκολο αντίπαλο όσο σήμερα είναι σημαντικό.

Προσπάθεια των Bale, James και Hazard

Γνωρίζουμε ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε και θα το κάνουμε, και περισσότερο στους επόμενους αγώνες. Το σημερινό αμυντικό έργο όλων ήταν θεμελιώδες. Οι προσπάθειες των James, Bale και του Hazard το έχουν κάνει μέχρι μπροστά. Σε έναν αγώνα και σε ένα δύσκολο παιχνίδι όπως σήμερα, έπρεπε να κάνουμε λίγο απ΄όλα. Δεν είναι μόνο ένα τεχνικό ζήτημα των διαφορών που μπορούν να γίνουν με τη μπάλα αλλά και συλλογικής προσπάθειας. Ελέγξαμε το παιχνίδι απ’το 1ο έως το 90ο λεπτό.

Ο καλύτερος αγώνας

Ναι, είναι το παιχνίδι που με αφήνει περισσότερο ικανοποιημένο από τότε που επέστρεψα. Παίξαμε 90 λεπτά με προσωπικότητα. Το κάναμε όλοι. Στο τέλος το έχουμε δει. Βοηθάμε στο γήπεδο. Όλοι κι αυτό είναι σημαντικό. Είχαμε περίπλοκες στιγμές, αλλά στο τέλος αυτό που βγαίνει στα μάτια είναι η αμυντική αλληλεγγύη. Αυτοί δεν είχαν πολλές ευκαιρίες κι αυτό είναι σημαντικό. Το κάναμε για 90 λεπτά. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες αυτής της έδρας και ήταν ένας αντίπαλος που μέχρι σήμερα ήταν πρώτος.

Σημείο καμπής

Πρέπει να επωφεληθούμε από αυτό που κάναμε, αλλά κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Παίζουμε ένα παιχνίδι την Τετάρτη και ξέρουμε ότι θα είναι ένα άλλο παιχνίδι και θα προσπαθήσουμε να παίξουμε με την ένταση που δείξαμε σήμερα. Τώρα πρέπει να ξεκουραστούμε γιατί έχουμε μόνο δύο ημέρες για αυτό. Πρέπει να συγχαρούμε τους παίκτες γιατί έδωσαν τα πάντα στον αγώνα. Το αξίζουν.

Luka Modric

Αυτοί που έπαιξαν τα πήγαν φαινομενικά. Ο Λούκα από το σπίτι του ήταν ικανοποιημένος για την προσπάθεια και το θρίαμβο.





Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.