News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Hazard ήταν πρώτος... σε ανακτήσεις μπάλας: έκλεψε τις ίδιες με τον Casemiro

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019

Του Pablo Polo

Κανείς δεν ανέκτησε περισσότερες μπάλες από ό, τι ο Βέλγος, ισοφαρίζοντας τον Casemiro και τον Carriço


Ο Hazard δεν ήταν καθοριστικός ούτε και στο Pizjuán, αλλά ο Βέλγος αρχίζει να αφήνει λεπτομέρειες για αισιοδοξία. Φαίνεται πιο εμπλεκόμενος και πιο επιθετικός και μπορούσε να πετύχει το πρώτο του γκολ σε αρκετές περιπτώσεις. Στο πρώτο μέρος είχε μία απ’τις πιο ξεκάθαρες ευκαιρίες, αλλά του έλλειψε ευστοχία για να νικήσει τον Vaclik και στο δεύτερο, κοντά στο τέλος, κοιμήθηκε όταν πήγε να κοντρολάρει μια καλή μπάλα που τον έβγαζε μόνο, και πάλι, με τον hispalense τερματοφύλακα.

Όμως, ελλείψει του να δείξει ο Hazard όλα όσα έχει, στη Σεβίλλη, το '7' της Μαδρίτης δεν είχε κανένα πρόβλημα να βάλει τις φόρμες εργασίας και να σκεφτεί την ομάδα ως ένας ακόμα. Απόδειξη αυτού είναι οι οκτώ ανακτημένες μπάλες, οι ίδιες με τον Casemiro, κι επτά απ’αυτές στο δικό του μισό. Κανείς στα 90 λεπτά έντασης που υπήρξαν στον Pizjuán δεν ανέκτησε περισσότερες μπάλες απ’τον Βέλγο. Στην Σεβίλλη, ο Carriço είχε τις ίδιες ανακτήσεις (8) με τον Βέλγο και τον Casemiro.


Και είναι ότι ο Hazard γύρισε για να αμυνθεί ως ένας ακόμα και κάλυψε την πλευρά του όποτε χρειάστηκε. Εάν η καλύτερη ευκαιρία ήταν στο πρώτο μισό, ο ταχύτερος και πιο κάθετος Hazard παρατηρήθηκε μετά το διάλειμμα. Καλά νέα για τη Μαδρίτη του Zidane.






Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.