News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Δεν είναι πλέον ένα όνειρο: ο Vinícius είναι «βασικότατος» στην Ρεάλ Μαδρίτης

Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019

Του J. L. Calderón

Έχει παίξει κάθε παιχνίδι μέχρι στιγμής φέτος και είναι ο τέταρτος παίκτης με τα περισσότερα λεπτά


Ο Vinícius πάει σε πλήρη ταχύτητα στη Ρεάλ Μαδρίτης. Το άλμα της σπουδαιότητας που έχει κάνει ο νεαρός Βραζιλιάνος στην ομάδα μέχρι στιγμής φέτος έχει υπάρξει βάναυσο. Η ανατροπή του όσον αφορά τη συμμετοχή είναι ασταμάτητη στο 2019.

Μέχρι το σημείο που αυτές τις στιγμές είναι ο τέταρτος παίκτης στο ρόστερ που έχει παίξει τα περισσότερα λεπτά στα έξι παιχνίδια του νέου έτους, τέσσερα στο πρωτάθλημα και δύο στο Copa del Rey.

Στα 18 του ανταγωνίζεται με τον Sergio Ramos σε αγωνιστικά λεπτά και μαζί με τον Casemiro είναι ο μόνος παίκτης του Solari που έχει παίξει στα έξι παιχνίδια του 2019. Δεν είναι πλέον ένα όνειρο: ο Vinicius είναι σε αριθμούς «βασικότατου» στη Ρεάλ Μαδρίτης και θα πουλήσει πολύ ακριβά την αντικατάστασή του όταν επιστρέψουν οι Bale, Asensio και σία, αν είναι να πάει στον πάγκο.

Νέο έτος, νέος Vinícius. Ο Βραζιλιάνος έχει 442 λεπτά σε 23 ημέρες του 2019, έναντι των 349 που είχε παίξει στους πρώτους πέντε μήνες της σεζόν. Ο ρόλος του έχει κάνει μια ολική στροφή και μόνο ο Casemiro τον ξεπερνάει με κάποια απόσταση, με 507 λεπτά.

Έχει τους Ramos και Varane σε απόσταση βολής και τους υπόλοιπους τους βλέπει στον καθρέφτη. Οι τραυματισμοί και η καλή του απόδοση του έχουν επιτρέψει να γίνει δυνατός τις τελευταίες πέντε μέρες του Solari, που τον άφησε στον πάγκο μόνο εναντίον της Βιγιαρεάλ στο πρώτο παιχνίδι του έτους.

Ενάντια στη Real έπαιξε βασικός κι από τότε έχει υπάρξει πάντα βασικός. Έχει παίξει ακόμη και τέσσερα πλήρη παιχνίδια. Ενάντια σε Μπέτις, Leganes και Σεβίλλη έχει υπάρξει σχεδόν άθικτος και σε όλες αυτές τις αναμετρήσεις έχει υπάρξει πρακτικά απ’τους πιο διακριθέντες.

Ο Solari, που επιδίδεται λίγο σε ατομικούς επαίνους, δεν είχε κανέναν ενδοιασμό να ξεχωρίσει την απόδοση του Βραζιλιάνου σε μια τόσο λεπτή στιγμή λόγω των τραυματισμών κι ενός προγράμματος που δεν κάνει ανακωχή.

«Κάνει μεγάλα βήματα. Το ταλέντο το είχε πάντα, αλλά το να τα κάνει στο Μπερναμπέου μιλάει για την τόλμη και τη φρεσκάδα του. Μεταδίδει χαρά. Είναι 18 ετών και στο ποδόσφαιρο αφού κάνεις το μπαμ στη συνέχεια πρέπει να διατηρήσεις το επίπεδο. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι. Πηγαίνει στο ένας εναντίον ενός, είναι τολμηρός κι έχει εκείνα τα πράγματα που τρυπάνε τις άμυνες και φαίνονται όλο και λιγότερο», έχει πει.






Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.